Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S22 Ultra

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для Samsung Galaxy S22 Ultra

Сучасні смартфони потребують захисних аксесуарів, які при непередбаченому падінні убережуть пристрій від серйозних пошкоджень. Якщо одягнути чохол на Galaxy S22 Ultra, він прослужить довше. На корпусі пристрою не з'являться подряпини, сколи та потертості. Також кейс захистить від морозу, дії вологи, забруднень.

Ще захисні аксесуари здатні гарантувати зручність під час експлуатації девайса. Вдягнений в чохол апарат не ковзає в руках. Кейс може трансформуватися на підставку або замінити гаманець, якщо це передбачено конструкцією. Також чохол може прикрасити телефон. Завдяки оригінальному аксесуару ви зміните зовнішній вигляд свого смартфона, додасте йому індивідуальність.

Купити чохол для Galaxy S22 Ultra

Найбільш поширеним видом чохлів є накладка. Чохли для Samsung Galaxy S22 Ultra цього форм-фактора покликані захищати торці та задню стінку корпусу смартфона. Більшість моделей характеризується невеликими розмірами та масою, але є такі, що мають посилену конструкцію з товщиною стінок до 2 мм. Перевагою накладок є великий вибір варіантів дизайну. Наприклад, є моделі:

  • із прозорою поверхнею;
  • прикрашені стразами, малюнками, написами та іншим декором;
  • 3D – чохли об'ємної форми.

Особливим попитом користуються накладки з додатковими функціями, що роблять девайс більш зручним. Наприклад, водії віддають перевагу моделям з металевою пластиною, яка дозволяє фіксувати смартфон на магнітному автотримачі. Для гарантування безпеки телефону під час занять спортом, туризмом та в інших ситуаціях, в яких можливий ризик мимовільного падіння гаджета, потрібен протиударний чохол для Галаксі С22 Ультра. Така накладка виготовляється з кількох міцних матеріалів з різними фізичними властивостями.

Другий за популярністю вид кейсів – «книжка». Конструкція передбачає повне приховування девайсу. Із «книжкою» класти телефон у сумку чи кишеню, де лежать інші предмети, абсолютно безпечно. Такий кейс відкривається подібно до книги. Щоб уникнути випадкового відкриття аксесуара, у деяких моделях передбачена застібка з магнітом або кнопкою.

Обкладинка деяких книжок здатна використовуватися як підставка: вона певним чином складається, створюючи опір для апарату. Ця функція дозволить із зручністю читати або переглядати відео. Можна купити чохол-книжку на Samsung Galaxy C22 Ультра з кишенями, в них можна носити готівкові або банківські картки.

Як підібрати чохол для Samsung Galaxy S22 Ultra

Щоб не помилитися з вибором і правильно купити чохол Samsung Galaxy S22 Ultra, потрібно звертати увагу на матеріал, з якого виготовлено виріб. Залежно від використовуваного матеріалу, кейси поділяють на:

  • Шкіряні – довговічні, тактильно приємні моделі. Відрізняються дорогим та респектабельним виглядом. Аксесуар з натуральної шкіри коштує дорожче за аналог зі шкірозамінника.
  • Пластикові – вкрай легкі та тверді моделі, що мають високі захисні характеристики.
  • Термополіуретанові – еластичні, стійкі до деформації кейси, що добре акумулюють удари.

При виборі важливо зважити на дизайн аксесуара. Він повинен подобатися і відповідати смаковим уподобанням господаря. Якщо не хочете приховувати дизайн смартфона, це не привід відмовитися від захисного аксесуара. Рекомендуємо вам купити прозорий кейс.

Де купити чохол для Galaxy S22 Ultra?

Інтернет-магазин Armored пропонує широкий асортимент чохлів. Ми реалізуємо продукцію лише відомих виробників, які мають відмінну репутацію на ринку мобільних аксесуарів. Купити чохол на Galaxy S22 Ultra можна як в онлайн режимі, так і за допомогою телефону. Наш менеджер допоможе створити замовлення та підкаже по асортименту. Товари доставляються кур'єрською службою «Нова пошта» у відділення, поштомат або за вказаною вами адресою у Київ, Одесу, Миколаїв, Чернігів, Тернопіль та інші міста України. Сплатити покупку можна як у безготівковій, так і готівковій формі.

Вигоди покупки чохлів для смартфонів на Armored

Наш інтернет-магазин вигідно відрізняється такими перевагами:

  • Винятково оригінальні аксесуари, якість яких підтверджена відповідними сертифікатами.
  • Наявність програми лояльності із знижками до 15% для постійних клієнтів.
  • Багатий асортимент чохлів та інших аксесуарів за демократичними цінами.
  • Комфортна система пошуку моделей за ключовими параметрами.
  • Оперативна доставка по всій Україні.

Рекомендуємо купити чохол для Галаксі С22 Ультра із захисним склом для екрану. Воно дозволить запобігти появі подряпин та потертостей на тачскрині. Покупка на чек від 500 гривень доставляється безкоштовно.

Вгору