Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Poco M4 Pro 5G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як підібрати чохол Poco M4 Pro 5G у Києві та інших містах

Смартфон – функціональний, практичний та надійний пристрій. Для тривалої експлуатації власникам знадобиться захисний аксесуар. Він не вплине на прийом сигналу стільникового зв'язку та захистить гаджет від наслідків випадкових падінь. Ми знаємо все про супутні товари для мобільних пристроїв, тому допоможемо вибрати та купити чохол M4 Pro 5G дешево.

Популярні види чохлів

В інтернет-магазині Armored представлені лише затребувані моделі аксесуарів. Якщо розглядати чохли, їх найбільш популярними видами є «книжки» і накладки. Ці різновиди відрізняються надійністю та практичністю.

«Книжки»

Чохол-книжка закриває весь пристрій та має відкидну передню частину. Обкладинка «книжки» виконується з натуральної або екошкіри. Вона не ковзає в руках і пом'якшує падіння. Але більшу частину захисних функцій бере на себе внутрішня частина аксесуара, в яку поміщається смартфон. Вона виготовляється із силікону або полікарбонату. Внутрішня поверхня аксесуара обшивається мікрофіброю, яка не дряпає екран.

Більшість чохлів-книжок виконують функції гаманця. У них часто є кишені для зберігання паперових грошей та банківських карток. Усі моделі можна використовувати як підставку, відігнувши задню панель або встановивши кейс будиночком.

Накладки

Накладки займають більшу частину асортименту нашого магазину. Накладки виготовляються з різних матеріалів: поліуретан, силікон, полікарбонат, пластик. Незалежно від вибору покупець може бути впевнений у хорошому захисті бічних граней та задньої частини смартфона.

Накладки бувають прозорими, кольоровими та мають додаткові елементи дизайну (блискітки, картинки, написи). Такий вид чохлів популярний у школярів, студентів та молоді, яким важливий швидкий доступ до тачскрину. Люди старшого віку, а також бізнесмени та підприємці частіше зупиняють вибір на «книжках».

Характеристики чохлів

Користувачі смартфонів відповідально підходять до вибору пристроїв, а також приділяють велику увагу якості та функціональності аксесуарів. До базових характеристик кейсів, які впливають на вибір покупця відносять:

  • Колір. Прозорі накладки підкреслюють форму та дизайн смартфона, а яскраві однотонні моделі або моделі з принтами дозволяють власнику телефону виділитися з натовпу.
  • Матеріал. Вироби із силікону, поліуретану, шкіри амортизують удари. Пластикові та карбонові моделі ефективно захищають від впливів гострими предметами.
  • Текстура. Асортименти не обмежується товарами з гладкою поверхнею. Є вироби з фактурною та рельєфною поверхнею, які знижують ковзання телефону в руках користувача.

Основне призначення чохлів – захист телефону від пошкоджень. Ціна чохла Poco M4 Pro 5G не вдарить по кишені, зате вдасться запобігти походу до сервісного центру. На цьому набір функцій аксесуарів не обмежується. У деяких моделях є вбудована підставка, кріплення для магнітного автотримача, дзеркало, гаманець та ін.

Як чохол Poco M4 Pro 5G купити з доставкою

Придбати чохол Poco M4 Pro 5G у Харкові чи будь-якому іншому місті України можна онлайн у нашому інтернет-магазині. Достатньо вибрати вподобану модель в каталозі і оформити замовлення. Якщо потрібна професійна консультація та допомога у виборі мобільних аксесуарів, зателефонуйте консультантам за вказаними телефонами або замовте зворотний дзвінок. Товари доставляються в стислий термін, оплачувати їх можна на етапі формування замовлення або при отриманні посилки.

Вгору