Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M23 5G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Захисні аксесуари для Galaxy M23 5G

Galaxy M23 – смартфон із елегантним корпусом та великим екраном. Для збереження цілісності девайса рекомендується придбати захисні аксесуари. Сучасні аксесуари не тільки ефективно знижують ризик пошкоджень при падінні гаджета, але й гармонійно доповнюють зовнішній вигляд смартфона. Ми допоможемо вибрати та купити чохол Samsung M23 в Україні.

Огляд захисних аксесуарів

Найпопулярніший захисний аксесуар - це чохол. Але його варто використовувати разом із захисною плівкою або склом для екрану. Найпопулярнішими видами чохлів вважаються накладка та «книжка».

Накладка – компактний варіант захисту смартфона. Конструкцією передбачається забезпечення безпеки торців та задньої панелі смартфона. Доступ до екрана залишається відкритим, що дозволяє швидко отримувати доступ до інформації та функцій гаджета.

Накладки пропонуються у великому асортименті. У продажу є моделі із прозорого або кольорового силікону, полікарбонату стилізованого під карбонове волокно, а також строгі однотонні моделі зі шкіри. У виробництві протиударних моделей використовується поліуретан та ударостійкий пластик.

Накладки купують користувачі, які шукають оптимальне поєднання ціни та якості. Такі види чохлів популярні серед молоді, яка воліє регулярно змінювати аксесуари в залежності від настрою.

Якщо клієнта не влаштовують накладки, і він хоче для Samsung Galaxy M23 чохол купити більш представницького вигляду, варто звернути увагу на «книжки». Аксесуар виготовляється з натуральної або екошкіри, тому ідеально поєднується з діловим стилем одягу.

«Книжки» захищають не тільки корпус телефону, а й екран. Аксесуар повністю приховує смартфон, а для доступу до функцій гаджета потрібно відкривати конструкцію. Деякі «книжки» нагадують гаманці. Вони мають кишені для зберігання банківських карток та грошових купюр. Ще з додаткових функцій варто відзначити можливість трансформуватись у підставку.

Що врахувати при виборі чохла для смартфона

Користувачі вибирають аксесуари, спираючись на власні потреби та бажання. Важливу роль при виборі чохла відіграють:

  • Форм-фактор. Активні користувачі вибирають накладки, які не перешкоджають доступу тачскрину.
  • Колір. Стабільно популярні яскраві кольори, а також моделі із принтами.
  • Текстура. Гладкі чохли вислизають із рук, тоді як шорсткість задньої поверхні дозволяє надійно утримувати пристрій.
  • Матеріал. Для подарунка до пам'ятної дати підходять чохли з натуральної шкіри, а для використання в умовах екстремальних температур та сильних забруднень – футляри з термополіуретану.

Основна функція чохлів – захист смартфонів від ударів чи інших зовнішніх пошкоджень. Творці додають до аксесуарів додаткові корисні функції. Водіям варто купити модель із металевою пластиною. Вона дозволить швидко зафіксувати телефон на магнітному автотримачі, щоб безпечно приймати дзвінки за кермом або використовувати функцію gps-навігатора. Любителям дивитися фільми або спілкуватися по відеозв'язку потрібна функція підставки.

Де на чохол Galaxy M23 5G купити дешево

На Samsung M23 чохол можна купити в інтернет-магазині Armored. У нашому каталозі є «книжки» та накладки від компаній зі світовим ім'ям. Серед них бренди Nillkin, Epic, iPaky, Dux Ducis. Якщо при виборі виникають труднощі, зверніться до менеджерів за консультацією. Всі товари доставляються у найкоротші терміни до будь-якої точки України. Оплачувати покупки можна онлайн або при отриманні замовлення.

Вгору