Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M33 5G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Особливості вибору чохла для Galaxy M33

При регулярній експлуатації смартфон постійно стикається з ризиком бути подряпаним або розбитим через випадкове падіння. Потрібно для Samsung M33 5G купити чохол, щоб гарантувати апарату захист від цих неприємностей.

Як на телефон Samsung Galaxy M33 5G вибирати чохол

Завдяки захисному аксесуару користувач не тільки продовжить життя смартфону, але й надасть оригінальності гаджету. Важливо правильно підібрати аксесуар.

Вибір форм-фактору

Залежно від форм-фактора чохли поділяють на накладки та «книжки». Перші прикривають боки та тильну панель телефону. Дизайн їх дуже різноманітний - від простих моделей з прозорою поверхнею до оригінальних варіантів з яскравими малюнками та декоративними елементами. Накладки виготовляються як із тонкими, так і з товстими стінками. Моделі останнього типу називають протиударними. Вони призначені для посиленого захисту девайсу під час подорожей, спортивних тренувань та інших ситуацій, за яких є великий ризик падіння гаджета.

«Книжка» на відміну від накладки прикриває весь смартфон. Це робить її найкращим варіантом для тих, у кого на першому місці знаходиться безпека пристрою. Закрита конструкція кейсу оберігає телефон від ударів, подряпин, забруднень та інших негативних зовнішніх факторів. «Книжки» робляться зі стійких до зношування та пошкоджень матеріалів, тому здатні прослужити багато років.

Вибір матеріалу

Захисні можливості чохла залежать не тільки від форм-фактора, а й від матеріалу, з якого він виготовлений. Використовується переважно:

  • Силікон – дешевий, тактильно приємний, стійкий до ковзання та забруднення матеріал. Вироби з нього пружинять удари та оберігають від інших руйнувань.
  • Термопластичний поліуретан – нагадує силікон, але щільніший за нього і має вищі захисні властивості. Витримує вплив УФ-променів та температурних коливань.
  • Пластик – жорсткий матеріал, який не боїться подряпин, потертостей та слабких ударів. Довговічний і невибагливий у догляді.
  • Полікарбонат – дуже міцний матеріал, здатний витримувати сильні удари та інші випробування.
  • Натуральна шкіра використовується для виробництва найдорожчих моделей преміум-класу. Має шикарний вигляд та добре захищає від руйнувань.
  • PU-шкіра – бюджетний варіант, аналог натуральної шкіри. Має той же набір характеристик, але коштує дешевше.

Для виготовлення деяких протиударних кейсів можна застосовувати комбінації матеріалів. Найчастіше це поєднання PC та TPU. Такий тандем надає виробу підвищену міцність і стійкість до ковзання.

Вибір дизайну

Дизайн аксесуара повинен не тільки тішити око користувача, а й вписуватися в його стиль. Наприклад, для ділової людини хорошим вибором буде класична модель зі спокійним забарвленням. Молодіжний стиль добре доповнить виріб із яскравим, сміливим малюнком. Накладка або «книжка» із ніжною квітковою композицією підійде дівчатам.

Практичним користувачам рекомендуємо кейси з додатковими опціями, наприклад: підставка; кільце-тримач; пластина для кріплення до автоутримувача; кишеню-візитницю.

Як купити чохол онлайн

Інтернет-магазин Armored – це найкраще місце для покупки захисного аксесуара для смартфона. Багатий асортимент дозволяє кожному покупцеві знайти слушний варіант, причому за демократичною ціною. Завдяки доставці товарів по всій Україні можна чохол Samsung Galaxy M33 5G купити у Києві, Львові, Харкові та інших містах країни. Вкажіть місто проживання при замовленні на сайті та чекайте, коли товар прибуде за вказаною адресою.

Вгору