Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Tab Series

Як вибрати захисний аксесуар для Samsung Galaxy Tab

Купивши Samsung Галаксі Таб, деякі щасливі власники поспішають відразу почати користуватися придбанням, забуваючи про те, що воно легко може розбитися. Планшету загрожують не лише подряпини, а й серйозніші пошкодження. Щоб цього уникнути, потрібно купити футляр Samsung Galaxy Tab та захисне скло.

Види захисних аксесуарів для Галаксі Таб

Найуразливішою частиною планшета є екран. Зберегти його цілим допоможе захисне скло. Це надміцне покриття, стійке до ударів, подряпин та іншого механічного впливу. Воно не погіршує якість зображення, запобігає відбиткам та іншим забрудненням.

При виборі захисного скла важливо враховувати такі параметри:

  • Тип виробу. Розрізняють матове та глянсове покриття. Обидва однаково оберігають дисплей від дефектів, проте матове покриття більш стійке до відбитків та інших забруднень.
  • Метод фіксації. Протектор кріпиться до екрану за допомогою клейкої основи або електростатичним способом.
  • Наявність корисних функцій. Наприклад, є моделі з олеофобним покриттям, що мінімізує кількість відбитків на екрані, також є протектори з приват-покриттям, що приховує представлену на планшеті інформацію від сторонніх поглядів.

Убезпечити корпус апарата від дефектів допоможе чохол-книжка. Цей аксесуар гарантує захист одразу всім частинам девайсу, оскільки має закриту конструкцію. Жорсткий внутрішній бампер Samsung Galaxy Tab фіксує планшет всередині чохла, а передня обкладинка закриває 100% екранної панелі. Убраний у такий кейс гаджет можна транспортувати в сумці і не хвилюватися, що предмети, що є там, пошкодять його. Обкладинка для Samsung Galaxy Tab може використовуватися як підставка для читання або спілкування по відеозв'язку.

Поради щодо вибору чохла

Насамперед потрібно звертати увагу на матеріал виконання. Найбільш бюджетним варіантом є силіконовий чохол Samsung Galaxy Tab. Він амортизує удари, стійкий до ковзання, подряпин, вологи і не потребує особливого догляду.

Натуральна та синтетична шкіра за своїми характеристиками багато в чому схожі. Вони ефективно захищають від ушкоджень, приємно лежать у руках, стійкі до забруднення. Різниця полягає тільки в тому, що аксесуари з натурального матеріалу коштують дорожче за аналоги зі шкірозамінника.

Деякі моделі кейсів доповнюються декоративними елементами із текстилю, металу та інших матеріалів. Це дозволяє надати їм оригінального вигляду.

Дизайн моделі слід підбирати під власний смак. Якщо користувач віддає перевагу строгому стилю, то йому краще вибрати класичний виріб з мінімумом декоративних елементів. Яскравим особам підійде дизайнерський аксесуар із тисненням, візерунками та іншими прикрасами.

Чи не останню роль у виборі чохла грає виробник. Продукція маловідомих брендів коштує дешево, але її якість та захисні властивості найчастіше досить сумнівні. Тільки відомі компанії, що дорожать власною репутацією, пропонують якісний продукт, який виконуватиме свої функції протягом тривалого часу.

Вигідно купити чохол на планшет Samsung Galaxy Tab

Щоб купити якісний кейс за демократичною ціною, зробіть замовлення в інтернет-магазині Armored. В електронному каталозі можна знайти моделі на будь-який смак. Магазин працює по всій Україні, тому купувати тут можуть жителі будь-якого населеного пункту країни. Щоб заощадити на доставці, замовляйте всі необхідні аксесуари для безпечного і комфортного використання Галаксі Таб.

Вгору