Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Apple iPhone 14 (6.1")

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для iPhone 14

Незважаючи на підвищену міцність, корпус Айфон 14 вразливий до пошкоджень. Щоб уберегти гаджет від наслідків активного використання та зберегти його первісний зовнішній вигляд, рекомендуємо купити чохол для iPhone 14. Грамотно підібраний кейс здатний не тільки захистити девайс від зовнішніх загроз, але й прикрасити його. Витончений аксесуар виділить телефон і додасть йому оригінальності.

Купити чохол для Айфон 14

Залежно від форм-фактора чохли для Apple iPhone 14 поділяють на два види:

  • Накладки, які закривають тільки тильну частину та торці девайсу.
  • "Книжки" - у закритому вигляді здатні захистити смартфон з усіх боків.

Накладки пропонуються в різних варіантах дизайну та кольору. Деякі моделі можуть використовуватися як підставка завдяки наявності ззаду утримувача. Власникам автомобілів рекомендуємо обирати кейси із внутрішньою пластиною для кріплення мобільного пристрою на магнітному автотримачі. Для користувачів, які ведуть активний спосіб життя або займаються спортом, радимо брати протиударну накладку, яка збереже цілим пристрій навіть при падінні з 2-метрової висоти.

Чохли-книжки виконуються переважно у класичному дизайні. Це оптимальний варіант для ділових людей, які дотримуються правил суворого дрес-коду. Всередині деяких таких кейсів є відділення для зберігання пластикових карток та готівки. Багато моделей здатні трансформуватися в підставку, що дозволяє користуватися телефоном без утримання його в долоні.

Як підібрати чохол для iPhone 14

Велике значення при виборі кейсу має матеріал, із якого він виконаний. Найчастіше використовується:

  • силікон;
  • термополіуретан;
  • натуральна шкіра;
  • екошкіра;
  • пластик.

Серед покупців популярні кейси з силікону та ТПУ, оскільки характеризуються стійкістю до температурних перепадів, ударів та інших механічних пошкоджень. Аксесуари з натуральної шкіри надійно оберігають смартфон від усіх типів пошкоджень і надають гаджету дорожчого вигляду. Моделі з екошкіри коштують дешевше за аналоги з натурального матеріалу і майже не поступаються їм за своїми характеристиками. Пластикові чохли добре захищають від подряпин та інших дрібних пошкоджень, стійкі до відбитків та відрізняються різноманітністю колірних рішень.

При виборі аксесуарів також виходьте з:

  • Способу життя. Якщо ви постійно перебуваєте в русі, то візьміть кейс, що гарантує максимальний захист ("книжку" або протиударну накладку). Тим, хто проводить більшість часу у приміщенні, підійде класична накладка.
  • Зовнішній вигляд моделі. Обраний чохол для iPhone 14 повинен відповідати стилю та смаковим уподобанням користувача.

Вигоди покупки чохлів для смартфонів на Armored

Придбати чохол для Айфон 14 можна в нашому інтернет-магазині. Armored пропонує багатий асортименти аксесуарів від відомих брендів. Всі кейси відповідають міжнародним стандартам якості, що підтверджено наявними сертифікатами. Придбати захисні аксесуари можна як телефоном, так і онлайн, заповнивши форму заявки на нашому сайті. Продумана система пошуку та ввічливий консультант допоможуть швидко визначитись із вибором. Оплата покупки можлива на етапі замовлення онлайн або готівкою при отриманні товару. Товари швидко доставляються Україною.

Вгору