Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A04s

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як захистити Samsung Galaxy A04S

Для Samsung Галаксі А04С чохол купити потрібно для того, щоб захистити цей смартфон від подряпин, сколів, наслідків ударів. Аксесуар здатний прикрашати апарат, виділяючи його на тлі аналогічних пристроїв. Щоб не загубитися в морі пропозицій, яке сьогодні є на ринку, і знайти оптимальний варіант, потрібно розбиратися в особливостях кейсів. Ми підкажемо, як для Samsung Galaxy A04S купити чохол в Одесі та іншому місті та не помилитися при виборі.

Чохли, які гарантують безпеку смартфона

Кейси бувають двох видів – накладки та «книжки». Найпопулярнішими є накладки, які прикривають задню панель девайса та його бічні грані. Більшість їх не збільшує товщину пристрою та його вагу. Єдиним недоліком таких чохлів є те, що вони залишають екран відкритим. Через це їх слід брати в комплекті із захисним склом.

Окремий підвид накладок – протиударні кейси. Це дуже міцні вироби, здатні захищати від сильних ударів та інших серйозних загроз.

Чохол-книжка гарантує телефону всебічний захист. Крім задньої панелі, він оснащений кришкою, що прикриває дисплей апарата. Моделі цього форм-фактора мають стильний вигляд. Відігнувши обкладинку назад, можна трансформувати аксесуар у підставку, що дозволяє комфортно спілкуватися по відеозв'язку або дивитися відео.

Які матеріали мають захисні властивості

Крім форм-фактора, кейси відрізняються і за матеріалом, з якого вони виготовлені. Кожен має певні властивості, що дозволяють забезпечувати захист гаджета:

  • Пластикові моделі жорсткі і добре оберігають від подряпин. Виріб з цього матеріалу не вимогливий у догляді – якщо він забрудниться, його достатньо протерти вологою серветкою. Однак пластикові аксесуари не відрізняються міцністю і у разі падіння можуть розколотися чи тріснути. Тому краще купувати полікарбонатні кейси із удароміцного пластику.
  • Пластичні силіконові аксесуари ефективно гасять удари. Вони надійно лежать у руці і не вислизають із неї. Однак такий чохол не можна надовго залишати під прямими сонячними проміннями, оскільки від цього він може придбати неприємний жовтий відтінок.
  • Термополіуретанові кейси настільки ж пластичні, як і силіконові аналоги, проте на порядок щільніші за них. Завдяки цьому вони здатні краще амортизувати удари. Крім того, вони не жовтіють на сонці.
  • Чохли зі шкіри характеризуються відмінними захисними властивостями та витонченим виглядом. У такому аксесуарі будь-який смартфон матиме дорогий вигляд. Однак коштує така розкіш на порядок дорожче за аналоги з інших матеріалів. Кейси зі шкірозамінника стануть альтернативою для тих, хто не може дозволити собі модель із натуральної шкіри. Вони мають той самий набір характеристик, проте коштують дешевше.

Рекомендації щодо вибору чохла

Перед тим, як для Samsung Galaxy А04С чохол вибирати, власнику мобільного пристрою потрібно спочатку вирішити, яка з функцій аксесуара йому важливіше – захисна або естетична. Тим, хто хоче більше змінити вигляд гаджета, потрібно взяти кольорову накладку. Бажаючим забезпечити пристрою надійний захист розумніше обрати протиударний кейс або «книжку».

У будь-якому випадку дизайн чохла повинен відповідати смаку та образу власника. Наприклад, з діловим костюмом органічно поєднуватиметься шкіряна «книжка». На тлі спортивного одягу добре виглядатиме виріб із посиленими кутами. Для походу на вечірку підійде накладка, оздоблена блискітками або виконана у яскравих відтінках.

Де для Samsung Galaxy A04S купити чохол у Києві

У каталозі інтернет-магазину Armored представлений багатий асортимент аксесуарів. На Samsung Galaxy A04S ціна чохла залежить від:

  • конструкції моделі;
  • матеріалу;
  • дизайну.

Велику роль також відіграє популярність виробника. Обираючи продукти маловідомих компаній, можна натрапити на неякісний товар. Тому варто віддавати перевагу продукції брендів, які завоювали довіру покупців, наприклад, Nillkin, Baseus, Mofi та інші. Товари цих компаній представлені у нашому каталозі за доступними цінами. Магазин працює по всій Україні, а не лише у Києві. Потрібно лише вказати у формі замовлення своє місто проживання. Після цього можна буде отримати чохол для Samsung Galaxy A04S у Харкові, Одесі та інших містах країни.

Вгору