Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Redmi A1+

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Захист та стиль з чохлами для смартфонів Redmi A1+

Як будь-який електронний пристрій, смартфони зазнають пошкоджень при випадковому падінні та щоденному використанні. Якщо для Redmi A1 plus купити чохол, можна надовго зберегти пристрій у бездоганному вигляді та прикрасити його. Розглянемо всі переваги використання кейсу.

Надійний захист від пошкоджень

Перший і, мабуть, найочевидніший аргумент на користь того, щоб для Redmi A1 plus купити чохол – це ефективний захист від пошкоджень. Чохол створює бар'єрний шар, який захищає смартфон від подряпин та потертостей, приймає забруднення та наслідки від ударів на себе.

Чохли випускаються у двох форм-факторах. Кожен тип конструкції забезпечує свій рівень захисту:

  • накладки забезпечують безпеку задньої панелі пристрою та його боковин;
  • чохол-книжка прикриває усі частини смартфона.

Через це для Redmi A1 plus ціна чохла відрізняється – класичні накладки коштують дешевше за «книжки».

Захисні властивості аксесуара багато в чому залежать від матеріалу, з якого вони виготовлені. Шкіра, силікон, термополіуретан амортизують удари, перешкоджає ковзанню апарату в руках користувача. Полікарбонат, пластик забезпечує ефективний захист від гострих предметів.

Стильне оформлення

Одяг, який ми вибираємо, відображає нашу індивідуальність та стиль. Те ж саме можна сказати і про захисні чохли для смартфона Redmi A1+. Кейси не тільки забезпечують захист, а й дозволяють виразити індивідуальний стиль користувача. Існує величезна різноманітність аксесуарів різних кольорів, фактур та дизайнів, що дозволяють вибрати те, що підходить саме вам. Можна підібрати виріб, що відповідає поточним модним тенденціям. Вибір залежить від того, якому стилю ви віддаєте перевагу - класичний, урбан, стріт, кежуал. Багато в чому A1 plus Xiaomi ціна чохла залежить від його зовнішнього вигляду.

Зручність використання

Захисні чохли також мають практичні переваги, що підвищують зручність використання пристрою. Деякі кейси мають вбудовані відділення для зберігання банківських карток, грошей, візиток, що робить їх ще зручнішими у повсякденному житті. Багато виробів трансформуються на підставку. Є моделі із металевою пластиною для кріплення гаджета до магнітного тримача.

Хоча для A1 plus Xiaomi ціна чохла залежить від наявності додаткових функцій, це впливає на зручність використання девайсу. Вибирайте ті опції, які стануть у нагоді, щоб не переплачувати за непотрібний функціонал.

Захист від пилу та бруду

Пил, бруд та інші дрібні частинки можуть завдати серйозної шкоди смартфону. Їх накопичення може призвести до корозії, замикань або пошкодження різних елементів. Захисний чохол створює бар'єр, що запобігає проникненню сміття всередину пристрою, що сприяє більш тривалій і безперебійній роботі. Що менше отворів у кейсі, то менше шляхів для забруднень. Варто вибирати аксесуари з кнопками, що дублюють, і заглушками для портів.

Вибір та купівля захисного кейсу

Для Redmi A1 plus ціна чохла часто стає першорядним фактором під час вибору захисного виробу. Рекомендуємо в облік брати більше аспектів:

  • тип конструкції;
  • вид матеріалу;
  • наявність додаткових функцій;
  • дизайн виробу.

Інтернет-магазин Armored за всіма основними параметрами зробив зручне сортування, яке дозволяє швидко знайти потрібний товар. В онлайн каталозі представлений великий вибір кейсів від відомих виробників, які можна замовити з доставкою до будь-якого міста України. Оформляйте покупку на сайті або по телефону, вибирайте зручний спосіб оплати та чекайте на виконання заявки протягом 1-2 днів.

Вгору