Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 5Джі

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Особливості вибору чохла для Redmi Note 12 Pro Plus 5G 

Надійний захисник від пошкоджень, стильний аксесуар, модне доповнення образу – чохол Сяомі Редмі 12 Про Плюс може виконувати багато завдань. При виборі товару недостатньо дивитися лише на його дизайн. Давайте розглянемо різновиди кейсів та матеріали, з яких вони виготовляються.

Огляд популярних конструкцій

Найпоширенішим типом чохлів є накладка. Вона захищає торці та тильну частину пристрою. Дисплей не прикривається, тому потребує додаткового захисту. Гарантувати його може загартоване скло.

Типів накладок існує багато: від класичних силіконових моделей і закінчуючи масивними протиударними кейсами. Різноманітність дизайнерських рішень дозволяє будь-якому покупцеві знайти свій варіант.

Чохол-книжка здатний закрити собою весь гаджет, включаючи його дисплей. Такий аксесуар складається з двох панелей, між якими розміщується телефон. Для використання всіх функцій девайса передню частину обкладинки потрібно відкинути вбік.

Чохли-книжки трансформуються в підставку, використовуючи яку можна зручно скористатися функціями апарату, не утримуючи його в руці. У деяких моделях є кишені, щоб зберігати кредитки та гроші.

Огляд матеріалів

Пластикові чохли тверді та дуже легкі. Вони пропонуються в різних кольорах і коштують недорого. Найбільшу міцність демонструють накладки із полікарбонату (удароміцного пластику). Найчастіше вони стилізовані під карбонове волокно.

Силікон оберігає смартфон від подряпин та перешкоджають його ковзанню в руках користувача. Вироби з цього матеріалу часто бувають прозорими, що робить їх оптимальним варіантом для тих, хто не хоче приховувати оригінальний дизайн пристрою. Силіконові аксесуари здебільшого компактні та легкі.

Найдовговічнішими є кейси з термопластичного поліуретану. Вони стійкі до негативних температур, забруднення та дії ультрафіолету. На вигляд нагадують силіконові аналоги, проте відрізняються від них більшою міцністю.

Шкіряні чохли надійні, стійкі до ковзання, приємні на дотик і виглядають стильно. Однак коштує такий Сяомі Redmi Note 12 Pro Plus чохол дорого. Тому більшість покупців віддає перевагу аналогам зі шкірозамінника. Вони ні зовні, ні за захисними властивостями не відрізняються від виробів з натуральної шкіри, але коштують набагато дешевше.

Часто для надання більшої практичності або в декоративних цілях Сяомі Redmi Note 12 Pro Plus чохол доповнюється елементами:

  • текстилю;
  • металу;
  • загартованого скла.

Який чохол купити

Визначившись із форм-фактором та матеріалом виконання, варто задуматися про дизайн. Тут важливо керуватися не лише смаковими уподобаннями, а й сценарієм використання апарату. Це означає, що для робочого телефону розумніше взяти аксесуар, виконаний у класичному строгому дизайні, а не чохол з яскравим принтом. Можна придбати кілька кейсів для різних ситуацій: для офісу, для подорожей та вечірок.

Також варто приділити увагу додатковим функціям. Водіям рекомендуємо чохли, які легко фіксуються на автотримачах. Мандрівникам та активним людям варто купити протиударний кейс із ремінцем або кільцем-тримачем для надійної фіксації телефону в руці.

Де для Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus чохол купити

У каталозі інтернет-магазину Armored представлений багатий асортимент аксесуарів для Сяомі Редмі Нот 12 Про Плюс. Завдяки продуманій системі пошуку знайти оптимальний варіант можна за лічені хвилини. На чохол Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus ціна вас приємно здивує. У наявності товари для людей з різним бюджетом.

Вгору