Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A14 5G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як захистити Samsung Galaxy A14 5G

Samsung Galaxy A14 5G – це популярний смартфон з оптимальними габаритами та функціональністю. Щоб пристрій довго зберігав працездатність, важливо придбати захисні аксесуари. Вони перешкоджають пошкодженням, появі подряпин та потертостей. Для Samsung Galaxy A14 5G купити чохол потрібно не лише для захисту, а й прикраси. Вдало підібраний кейс стане чудовим доповненням образу та виділить девайс на тлі аналогів. Ми розповімо про основні види конструкції і як правильно вибрати кейс.

Чохли-накладки та їх переваги

Чохли накладки – це свого роду кришка задньої панелі пристрою. Як правило, вони тонкі та дуже легкі. Хоча є протиударні варіанти з багатошаровою конструкцією, які суттєво збільшують гаджет у розмірах. На чохол Самсунг Галаксі А14 5G ціна у Києві та інших містах варіюється в широкому діапазоні. Простіші накладки коштують дешевше, ніж моделі з додатковими функціями. Ще на вартість впливає рівень захисту та матеріал виготовлення.

Важливо! Так як накладки не забезпечують захист екрана, їх потрібно доповнювати захисним склом.

Чохли-книжки та їх переваги

Чохли-книжки призначені для всебічного захисту смартфона. Вони мають дві панелі, які з'єднуються між собою. Відповідно передня та задня сторони смартфона опиняються під надійним укриттям. Такий чохол Самсунг Галаксі А14 5G купити в Одесі та іншому місті можна в онлайн режимі, обравши в каталозі потрібну модель.

Основні переваги форм-фактору:

  • наявність надійного фіксатора, який запобігає випаданню пристрою при ударі;
  • трансформація у зручну підставку для перегляду фільмів та спілкування з відеозв'язку;
  • наявність кишень для візитівок та пластикових карток на внутрішній стороні обкладинки (не у всіх моделях);
  • є отвори для динаміків, які дозволяють приймати дзвінок із закритою обкладинкою.

Від чого залежить на Samsung A14 5G ціна чохла у Києві та інших містах

Перш ніж Samsung Galaxy A14 5G купити чохол, слід звернути увагу на деякі його параметри: дизайн, матеріал виготовлення, додаткові функції. Усі вони впливають на вартість аксесуара.

При виборі аксесуарів потрібно вирішити, що важливіше – практичні або декоративні властивості. Якщо перший варіант, зверніть увагу на протиударні моделі і кейси з додатковими функціями. Водіям підійде варіант із металевою пластиною, яка дозволить швидко фіксувати гаджет на магнітному автотримачі. Кіноманам знадобиться функція підставки.

Для любителів експериментів пропонується величезний асортимент декорів. Мобільний аксесуар може підкреслити настрій, доповнити образ, привернути увагу оточуючих. У продажу є яскраві моделі, стримані кольори, варіанти з принтами та написами.

На Samsung Galaxy A14 5G ціна чохла більшою мірою залежить від матеріалу. Наприклад, силіконові накладки коштують дешево. Моделі з термополіуретану та полікарбонату дорожчі. Кейси зі шкіри – найдорожчі. Вибір матеріалу потрібно робити з урахуванням його фізичних властивостей:

  • силікон, термополіуретан – амортизують удари;
  • пластик та полікарбонат – ефективно захищають від гострих предметів;
  • синтетична та натуральна шкіра – мінімізують ковзання пристрою в руках користувача.

Вигоди купівлі чохла в інтернет-магазині Armored

Придбати аксесуари можна на сайті armored.ua. На Samsung Galaxy A14 5G ціна чохла у Києві та інших містах у нас найвигідніша. Замовлення від 500 гривень доставляються безкоштовно, що робить покупку ще вигіднішою. Консультанти магазину допоможуть швидко розібратися із запропонованим асортиментом та зробити вибір. Зв'язатися з ними можна за телефоном або месенджерами.

Вгору