Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Poco X5 Pro 5G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як вибрати чохол для захисту Xiaomi Poco X5 Pro

Для телефонів є багато аксесуарів. Найбільший попит мають чохли. Вони підвищують рівень безпеки гаджета і навіть покращують його зовнішній вигляд. Для Xiaomi Poco X5 Pro купити чохол у Дніпрі чи іншому місті України можна в онлайн-магазині Armored.

Які чохли запропоновані у каталозі

Найкращі захисні здібності демонструють накладки та «книжки», тому саме ці форм-фактори запропоновані на нашому сайті. Накладка закриває торці та задню панель смартфона, залишаючи екран у вільному доступі для користувача. Щоб захистити тачскрин додатково потрібно купити захисне скло.

"Книжка" повністю закриває пристрій. Щоб отримати доступ до дисплея, потрібно відкривати чохол. Це може не подобатися деяким категоріям користувачів, наприклад, геймерам. Зате любителі кіно на смартфоні гідно оцінять конструкцію, оскільки вона легко трансформується в підставку.

Який краще для Xiaomi Poco X5 Pro купити чохол у Одесі чи іншому місті країни

Основне, на що потрібно звернути увагу при доборі аксесуара – не ціна чохла Xiaomi Poco X5 Pro, а матеріал виготовлення. Розглянемо доступні варіанти у міру зростання їх вартості:

  • Найдешевший чохол на нашому сайті виготовлений із силікону. Аксесуар коштує недорого не тому що він погано захищає. Навпаки – силікон демонструє чудові захисні властивості. Матеріал гнучкий, тому амортизує удари. Товщини аксесуара 1 мм достатньо, щоб мінімізувати всі можливі пошкодження смартфона.
  • Аксесуари із пластику менш популярні, ніж із силікону. Але також знаходять свого споживача. Пластикові моделі різноманітні за кольорами, прості у догляді та добре захищають від механічних пошкоджень.
  • Найбільш дорогими є аксесуари зі шкіри. Вони пом'якшують падіння та мінімізують ковзання гаджета в руках користувача. До недоліків шкіряних аксесуарів відносять мізерний вибір дизайнів. Але тим, хто любить статусні речі без зайвих декорацій, шкіряний кейс сподобається.

Окремо варто відзначити протиударні аксесуари. Це накладки з багатошаровою конструкцією, які роблять із термопластичного поліуретану та полікарбонату. Матеріали стійкі до ударної дії, низьких та високих температур. Ціна такого виробу вища, ніж вартість класичної накладки, зате рівень захищеності значно краще.

Якщо хочете для Xiaomi Poco X5 Pro купити чохол у Харкові чи іншому місті країни, звертайте увагу на дизайн. У продажу є однотонні аксесуари та вироби з яскравими принтами. Картинки наносять на вироби за допомогою сублімаційного або ультрафіолетового друку, що забезпечує високу якість зображення та його зносостійкість.

Додатковий функціонал також має значення. Наприклад, багато «книжок» передбачають кишеньки, в яких можна зберігати банківські та дисконтні картки, візитівки, грошові купюри. Є накладки з кільцем-тримачем та металевою пластиною. Такий виріб дозволить фіксувати гаджет на магнітному утримувачі та зручно переглядати відеоконтент, відігнувши кільце як підставку. Також зустрічаються моделі, які передбачають спеціальну шторку, що призначена для захисту камери смартфона.

Де на Xiaomi Poco X5 Pro купити дешево чохол

Замовити аксесуар за доступною ціною можна у нашому онлайн-магазині. В асортименті Armored представлені чохли від відомих виробників мобільних аксесуарів. Вони надійно захистять смартфон при щоденному використанні та прослужать довгий час.

Ми доставляємо товари по всій Україні. Щоб Xiaomi Poco X5 Pro купити чохол у Києві або іншому місті країни, залиште заявку на нашому сайті. Після цього з вами зв'яжеться наш співробітник, який уточнить контактну інформацію та підтвердить оформлення замовлення.

Вгору