Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для OnePlus 3 / OnePlus 3T

Смартфон стане супер-пристроєм, якщо вибрати якісний чохол для OnePlus 3

Безпека мобільного пристрою самостійно реалізує кожен користувач. Все що необхідно: вибрати кілька аксесуарів, в числі яких і чохол для OnePlus 3. Відмінно, коли цей захисний аксесуар зроблений відповідно до конструкції девайса. в цьому випадку доступ до всіх функцій залишається швидким, комфортним і простим. Робота з мобільними додатками, камерою, дзвінками і смс буде зручною, не доведеться діставати гаджет з чохла. Максимальний захист смартфона пропонує чохол-книжка, він збереже в цілості корпус і дисплей девайса. в основі даного аксесуара фіксує каркас з пластика або ТПУ, шкіряна обкладинка амортизує повчання вібрації. Вартість «книжки» варіюється в залежності від фірми-виробника, а також від типу матеріалу: натурального або штучного. Очистити екран від плям, пилу, відбитків допоможе підкладка - тонка і м'яка прошарок із замші, мікрофібри, текстилю. Іноді чохол-книжка оснащений функцією SmartWindow - на ньому розміщено інформ.окошко, що надає доступ до важливих відомостями: часу, станом заряду батареї і мережі і т.п. Технологія SmartCover закриттям обкладинки відправляє девайс в сплячий режим, а відкриттям - в активний робочий. Силіконовий чохол-накладка, або варіант в пластиці або силіконі боки і задню панель оберігає від пошкоджень. Під захистом алюмінієвого «бампера» будуть лише торці апарату.

Купити чохол для OnePlus 3 разом з протектором на екран - мудре рішення

Якщо просто купити чохол для OnePlus 3, не гарантується безпека сенсорного екрану. Найчастіше в сервісний центр по допомогу звертаються саме через поломки цієї деталі апарату. Полімерна плівка дуже тонка, буває матовою і глянсовою за фактурою, кріпиться на екран гаджета електростатикою. Міцніше неї загартоване скло міцністю 9Н - воно витримує некритичні для телефону падіння, оберігаючи сенсор від тріщин і потертостей, відколів, подряпин. Скло наноситься на клейку основу, при необхідності безслідно віддаляється з апарату. Руйнування скла не призводить до формування гострих відколів, з'являється сітка тріщин - вона знімається з пристрою одним пластом. Плівка і скло не заважають роботі з девайсом: чуйність сенсора збережеться, картинка залишається яскравою і насиченою, зберігається реалістичність кольорової палітри.

 

Чохол для телефону OnePlus 3 та приладдя, з якими він сумісний

Якісний чохол для телефону OnePlus 3 сумісний з аксесуарами-доповненнями. Тут можна назвати монопод - приналежність для створення незвичайних селф-знімків. Карта пам'яті формату MicroSD розширює внутрішні ресурси гаджета, а зовнішній акумулятор збереже все, що не влізло на гаджет. Стилус, ЗУ, стерео-гарнітура, колонки, зовнішній акумулятор, серветка, підставка, тримач - кожен з них корисний по-своєму. Зберіть свою унікальну комбінацію аксесуарів, зробіть роботу з пристроєм простіше і приємніше!

Немає товарів

Вгору