Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Poco X4 Pro 5G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Поради щодо вибору чохла

Смартфон Xiaomi Poco X4 Pro 5G має екран з діагоналлю 6.7 дюйма, а також великий блок основної камери, які дуже чутливі до ударів. Розробники зробили корпус девайсу міцним, але ймовірність його пошкоджень при падінні теж є. Щоб захистити пристрій, рекомендується придбати надійний чохол із добре продуманою конструкцією.

Популярні види чохлів

Основні критерії вибору аксесуарів для мобільних телефонів – середовище використання та ймовірність падіння. Всі види сучасних чохлів мають непогані захисні властивості, але немає потреби переплачувати за додаткові функції, що не використовуються. Розглянемо найпопулярніші конструкції.

Накладка

Такий вигляд аксесуарів одягається на задню поверхню телефону, залишаючи екран у вільному доступі для користувача. З цієї причини їх доповнюють захисним склом. Вартість накладок залежить від матеріалів. Недорогий чохол Poco X4 Pro 5G у Харкові та інших містах України можна купити із силікону. Але надійнішими у плані захисту будуть аксесуари з термополіуретану – це аналог силікону, який має велику міцність та витривалість. Найбільший ступінь безпеки забезпечують моделі, виконані з термополіуретану та полікарбонату (удароміцний пластик).

Накладки представлені у великому асортименті. Найбільш популярні прозорі чохли, які дозволяють насолодитися дизайном пристрою. Накладки з принтами та 3D-аплікаціями можна побачити у школярів, студентів та молоді.

«Книжка»

Аксесуар такої конструкції захищає всі частини смартфона, а також часто має ряд додаткових функцій, наприклад, підставку для комфортного перегляду відеороликів, відсіки для банківських карток. Ціна чохла Poco X4 Pro 5G цього виду вища, ніж вартість накладок, але різниця виправдана складністю конструкції та використаними матеріалами. «Книжки» виготовляються зі шкіри і мають кришку, що відкидається.

За стильний дизайн таким кейсам віддають перевагу ділові люди, які дотримуються суворого дрес-коду. Активним користувачам мобільного гаджета, краще відмовитися від покупки «книжки», оскільки доведеться щоразу відкривати кришку для доступу до тачскрину.

На що звернути увагу при виборі чохла

Частина покупців вибирає аксесуар з огляду на захисні функції, інші – дивляться на зовнішній вигляд та стиль, треті – хочуть придбати чохол Poco X4 Pro 5G дешево. Для кожної категорії знайдуться відповідні варіанти:

  • Для максимального захисту пристрою рекомендуємо купувати протиударні накладки.
  • Тим, хто шукає дешевший захисний аксесуар, варто вибирати моделі з силікону.
  • Для модників є кейси із оригінальними дизайнами.

Де чохол Poco X4 Pro 5G купити

Придбати чохол Poco X4 Pro 5G у Києві чи іншому місті України можна онлайн в інтернет-магазині Armored. У нас чудовий вибір аксесуарів за низькими цінами. У наявності класичні та протиударні кейси різноманітних форм та забарвлень. Також є захисні аксесуари із додатковими функціями:

  • Тим, хто воліє використовувати навігатор на смартфоні і слухати музику в машині, варто купити чохол з фіксатором для магнітного тримача.
  • Для комфортного перегляду фільмів та спілкування по відеозв'язку варто придбати кейс із підставкою.
  • Для зберігання візитівок та банківських карток підійде чохол-гаманець.

У разі виникнення труднощів з вибором отримайте консультацію від фахівців з асортименту. Для цього замовте зворотний дзвінок або зателефонуйте в робочий час за телефонами, вказаними на сайті. Замовлення швидко доставляються до будь-якого регіону України. Оплачуються замовлення онлайн чи при отриманні товару.

Вгору