Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A72 4G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для Galaxy A72 4G

Кожен з нас з різних причин кидав свій телефон. Іноді падіння не несуть наслідків, але буває і так, що девайс розбивається. Навіть якщо не упускати гаджет, то через деякий час на ньому з'являються подряпини і потертості. Ми знаємо, як запобігти цьому - купити захисний аксесуар. Давайте розглянемо, який чохол для Галаксі А72 4G стане кращим захисником, і який асортимент пропонує інтернет-магазин Armored.

Купити чохол для Samsung Galaxy A72 4G

Чохли еволюціонували: від універсальних футлярів до сумісних з конкретною моделлю аксесуарів. Нині на ринку представлено два форм-фактора: «книжка» і накладка, які витіснили не надто практичні фліпи і бампери. Розглянемо особливості їх конструкцій.

Чохол-книжка має конструкцію сендвіча - телефон фіксується між двома панелями, які скріплюються магнітом або безмагнітним способом. Завдяки тому, що гаджет повністю ховається в кейсі, можна спокійно класти його в кишеню або сумку.

Накладка екран не прикриває, тільки задню стінку корпусу. Але в поєднанні із захисним склом цю особливість не можна вважати недоліком. Купити чохол для Galaxy A72 4G формату «накладка» можна в найрізноманітніших дизайнах:

  • Прозорий силіконовий кейс.
  • Протиударний зі сполучення різних матеріалів.
  • Строгий класичний.

Як підібрати чохол для Галаксі А72 4G

Важливо вибирати чохол на Galaxy A72 4G, орієнтуючись не тільки на зовнішній вигляд. Пам'ятайте, що захисний аксесуар, перш за все, потрібен для захисту. Захисні властивості визначаються матеріалами, з яких виконаний виріб:

  • Шкіра - неважливо штучна вона чи натуральна, її м'якість сприяє амортизації ударів.
  • Силікон або термополиуретан - за фактом це один і той же полімер, але ТПУ міцніше. Обидва матеріали гнучкі і стійкі до ковзання.
  • Полікарбонат - жорсткий міцний матеріал, який стійкий до впливу гострими предметами і забруднень.

Якщо купити чохол на Галаксі А72 4G, який виготовлений з кількох матеріалів, то можна гарантувати більш ефективний захист. Найбільш часто зустрічається поєднання TPU + PC. Це означає, що кейс виготовлений з термополиуретану і полікарбонату. Він буде ефективно гасити силу удару, перешкоджати ковзанню пристрою в руках користувача і приймати на себе всі негативні впливи.

Вигоди покупки чохлів для смартфонів на Armored

Інтернет-магазин Armored співпрацює з компаніями, які розуміються у виробництві мобільних аксесуарів. У їх числі такі бренди: Epic; Getman; Nillkin; iPaky; Dux Ducis. Якщо у вас виникають труднощі з вибором товару, наші менеджери з радістю допоможуть. Звернутися до них можна за телефонами, вказаними на сайті, або через кнопку зв'язку, що розташована в нижній частині екрану. Ми пропонуємо два варіанти оплати: готівкою або переказом коштів на карту. Доставка виконується по всій Україні кур'єрською службою «Нова пошта».

Вгору