Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Poco F2 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Коли стоїть питання покупки захисного кейса для смартфона, багато користувачів думають: "Купити чохол-книжку або накладку?". Пропонуємо ознайомитися з важливими особливостями кожного форм-фактора, щоб вибір був очевидним.

Сильні сторони чохла-книжки

«Книжка» являє собою закритий тип конструкції, що нагадує сендвіч. Вона має дві панелі і фіксатор для смартфона, поміщений між ними. В такому кейсі смартфон можна сміливо класти в кишеню або сумку - сусідами предмети не завдадуть йому ушкоджень. Більшість «книжок» роблять зі шкіри, але бувають винятки, наприклад, чохол Clear View Standing Cover виконаний з полікарбонату.

Захисний шкіряний чохол для Сяомей Покофон Ф2 Про - це гарантія захисту смартфона від ковзань і ударів. Шкіра є прекрасним демпфером і має анти-ковзаючу поверхню. Як правило, «книжки» трансформуються в підставку, деякі моделі мають кишені для зберігання візитних і банківських карт.

Переваги використання чохла-накладки

Накладка - це кейс для захисту торців і задній панелі смартфона від подряпин, відколів і потертостей. Так як тачскрін залишається у відкритому доступі для користувача, не забувайте про важливість застосування плівки або скла.

Серед накладок окрему категорію займають протиударні чохли. Вони виготовляються з Термополиуретан і полікарбонату - матеріалів, які максимально ефективні в питаннях захисту гаджета від пошкоджень. Полікарбонат - це ударостійкий пластик, що витримує падіння з висоти 2 метрів. Термополиуретан - гнучкий матеріал, що амортизує, удари. Броньований чохол - кращий вибір для активних людей і мандрівників, чиї гаджети часто виявляються в екстремальних умовах використання.

Особливості вибору екранного протектора

Якщо ви не знаєте, купити скло або захисну плівку для Poco F2 Pro, просто зверніть увагу на рівень твердості полімеру і розжареного скла. У останнього він в 3 рази вище і становить 9H. Це дозволяє скляному протектору витримати удар і атаку гострими предметами. Холодильні камери здатна захистити лише від подряпин і потертостей.

У нашому магазині можна купити захисне скло Nillkin на Xiaomi Poco F2 Pro, а також протектори від компаній Epic, Mocolo, SKLO.

Вгору