Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei P20 Lite

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Поняття «оригінальний чохол для Huawei P20 lite» можна трактувати по-різному. Хтось думає, що мова йде про дизайн, яким виділяється аксесуар. Але по більшій мірі вживання слова «оригінальний» пов'язане з параметром сумісності.

У вас не вийде купити чохол на Huawei P20 і застосувати його на lite-версію. Оригінальний по сумісності чохол повинен ідеально «сидіти» на корпусі і залишати відкритий доступ до всіх кнопок, роз'ємів, камерам і іншим функціональним елементам.

Який вибрати чохол для Хуавей Р20 лайт?

Найбільш доступним з асортименту чохлів в інтернет-магазині armored.com.ua - є силіконовий чохол на Huawei P20 lite. Дорожче коштує варіант з ТПУ (Термополиуретан). Це по суті той же силікон, але він відрізняється підвищеними показниками міцності.

Чохол книжка для смартфона Huawei P20 lite стане відмінним вибором. Шкіряний аксесуар підкреслить статус власника сучасного смартфона і стане незамінним його помічником. Практично всі моделі трансформуються в підставку, що полегшить використання смартфона - можна розмістити гаджет на столі перед очима і серфить Інтернет, спілкуватися по відеозв'язку, переглядати відеоролики.

Можна купити для Huawei P20 lite бампер. Це найкомпактніший варіант захисту. Металева конструкція ефективно захистить торці пристрою від пошкоджень, а неприкриті панелі можна обклеїти захисною плівкою. Є бампера зі спеціальними вставками, їх наявність, правда, перетворює бампер в накладку, але від цього тільки цікавіше - ви купуєте один аксесуар, а отримуєте два.

Протиударний чохол для Хуавей Р20 лайт може забезпечити максимальну безпеку. Такі накладки виготовляються з декількох матеріалів, як правило, це: полікарбонат (ударостійкий пластик), Термополиуретан, метал.

Придбати кейси для свого Хуавей ви можете прямо зараз! Вибирайте вподобаний варіант з нашого каталогу і оформляйте замовлення у менеджера по телефону або ж через корзину. Вдалих вам покупок!

Вгору