Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Motorola Moto G5 Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Купити чохол для Motorola Moto G5 Plus - відмінний захист недорогого смартфона

Багато слів сказано про мобільний безпеки. Але не варто витрачати слова даремно. Щоб гаджет був захищений від відколів, подряпин, вм'ятин, потертостей, тріщин, варто вибрати якісний чохол. Головне, щоб він був оригінальним по сумісності з девайсом. Тоді до наявних функцій зберігається простий, миттєвий доступ. Чи не доведеться витягувати девайс з чохла для написання смс або електронного листа, телефонного дзвінка, читання електронної книги або статті в мережі, використання камери і т.п. Всі дії реалізуються без шкоди безпеці мобільного апарату.

Всі чохли для Moto G5 Plus один від одного відрізняються за сукупністю деяких деталей: формату і використовуваних матеріалів. Багатьом користувачам імпонує чохол-книжка або «фліп». Вони схожі, так як оберігають відразу всі частини корпусу і екран смартфона. Єдине, чохол-фліп відкривається відкиданням обкладинки вниз, а «книжка» - убік. Шкіряна обкладинка зі штучного або натурального матеріалу гасить отримані вібрації, амортизуючи їх. Всередині розташований пластиковий корпус, що фіксує гаджет в стійкому положенні. Підкладка з велюру, мікрофібри, замші та інших м'яких матеріалів зберігає екран в чистоті, очищаючи його від плям і пилу.

Найкомпактніший варіант захисту - алюмінієвий «бампер». Його завдання - зміцнити апарат з торців. Він утворює рамку навколо пристрою, яка робить девайс трішки міцніше. Чохол-накладка (пластиковий, силіконовий або з TPU) крім боковин оберігає також задню панель. Він також легкий, але більш ефективний в плані захисних особливостей.

Кожен чохол, будь це ТTX, SGP, Nillkin, Tetded і т.д. має свої переваги. Фірмові аксесуари отримали довіру користувачів завдяки рокам вдосконалення і досвідченості своїх співробітників. Вибирайте те, що особисто вам до душі.

Чохли для Moto G5 Plus + екранна безпеку

Якщо купити чохол для Motorola Moto G5 Plus разом з плівкою або склом на екран, ви отримаєте захист гаджета, помножену на 2. Тільки такий тандем аксесуарів покаже вам, що таке справжня захист смартфона. Плівка з полімеру буває матовою і глянсовою за фактурою. Кріпиться на чистий, сухий дисплей електростатикою. Вона може мати антивідблиску, олеофобним, анти-відбитки покриттям. Плівка трохи тонше і менш міцна ніж скло. Скляний протектор фіксується на клейову підкладку, яка згодом видаляється разом з самим аксесуаром. Скло буває тільки прозорим, гладким - напевно це зроблено, щоб не заважати роботі. Скло міцністю 9Н витримує навіть сильні удари, воно не розколюється на гострі частинки. З'являється сітка тріщин, яка забирається цілим пластом.

Чохол для Motorola Moto G5 Plus і супутні йому аксесуари

Монопод, кабель, стилус, плівка, перехідник, автодержатель, ЗУ ... Кожен з них доповнить все те, що дає пристрою чохол для Motorola Moto G5 Plus. Вперед назустріч до поліпшень мобільного апарату!

Вгору