Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Huawei Honor 20 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як захистити екран смартфона від пошкоджень?

На ринку супутніх товарів для мобільних телефонів представлено кілька видів екранних протекторів, які діляться на дві основні групи:

  • Захисне скло;
  • Захисна плівка.

Плівка для екрану на Honor 20 Pro з твердістю 3H захищає глянцеву поверхню дисплея від потертостей і подряпин. У захисного скла, яке загартоване при високій температурі, твердість 9H. Скляний протектор захистить екран від ударів, а не тільки дрібних механічних пошкоджень. Гнучке захисне скло теж має твердість 9H, але візуально нагадує плівку. Його легше клеїти і знімати в разі пошкодження.

Скло та плівки можуть мати кольорову рамку по периметру. Це маскує ефект, який дозволить приховати наявність аксесуара на екрані. Робоча поверхня захисного протектора абсолютно прозора, тому ніщо не вплине на передачу кольору дисплея. Сенсор теж з колишньою швидкістю буде реагувати на команди, товщина екранних аксесуарів всього 0.2-0.33 мм.

Огляд асортименту захисних чохлів

Вибір чохлів теж досить великий. Попитом користується захисний TPU чохол-книжка для Honor 20 Pro і силіконові накладки. Будь-який з кейсів сумісний з представленими протекторами для екранів.

Любителям активного відпочинку і практичних речей рекомендуємо купити ударостійкий чохол-підставку для Хонор 20 Про.

У нашому магазині представлена ​​продукція відомих і молодих брендів, які випускають якісні товари. Онлайн можна замовити шкіряний чохол Nillkin на Honor 20 Pro, силіконову накладку iPaky Slim series, кейс Four-leaf Clover від Epic.

Крім захисних аксесуарів в інтернет-магазині продаються навушники і гарнітури, авто- і велодержателі, зовнішні акумулятори та бездротові зарядки. Оформляйте замовлення з доставкою по містах України і нехай ваш смартфон буде захищений.

Вгору