Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Mi Note 10 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
                                                     Захист для Xiaomi Mi Note 10 Pro
Нам хочеться, щоб ваш смартфон зберіг свій початковий зовнішній вигляд протягом усього терміну служби. Для цього в armored.com.ua зібрані надійні чохли, скла і плівки. Є продукція від відомих брендів: Niillkin, iPaky, X-Level, Epic, TTX. Деякі товари з 
асортименту зроблені невідомими компаніями. Перш ніж виставити таку продукцію на вітрину, менеджер із закупівлі замовляє тестові зразки і перевіряє якість виробів.

                                            Про захисних чохлах для Xiaomi Mi Note 10 Pro
Всі захисні чохли можна розділити за кількома ознаками: форм-фактору, ступеня захисту, матеріалом виготовлення.

Існує 3 форм фактора чохлів:

1.книжка;
2.накладка;
3.бампер.

Шкіряний чохол-книжка - найпопулярніший формат чохлів, їх набуває близько 60% наших клієнтів. Приблизно 80% з них вважають за краще купити чохол книжку Nillkin з серій Sparkle або Qin. Це лінійки продукції, перевірені тисячами покупців.

Найзручніше в чохлі-книжці - функція підставки. Саме через неї цей форм-фактор такий популярний. Якщо вам потрібен кейс для телефону виключно через підставки, зверніть увагу також на накладки з висувними ніжками або кільцями-держателями. Наприклад, дуже 
популярний TPU протиударний чохол Immortal. Мало того, що у нього є зручна підставка, він складається з двох частин - поліуретанової основи і пластикового каркасу. Це забезпечує максимальний захист при падіннях.

Чохли-бампери ми не продаємо, вони перестали користуватися попитом. За спостереженнями аналітиків Armored такі товари втратили популярність приблизно в 2014 році в силу недосконалої конструкції.

                                                 Скло та плівки: правила вибору і ціни
При виборі між склом і плівкою визначитися досить просто: часто кидаєте телефон - обов'язково купуйте скло, дуже обережні і просто хочете захистити екран від подряпин - беріть плівку. У нас є захист обох видів.
Ціна захисного скла на смартфон Сяомі Мі Ноут 10 Про залежить від товщини аксесуара, ступеня заокруглення країв, зовнішнього оформлення і виробника. Повністю прозорі протектори обійдуться дешевше, з кольоровими рамками і товщиною менше 0.3 мм - дорожчі.
Вгору