Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Аксесуари та чохли для Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Щоб гаджет довго зберігав привабливий вигляд та працездатність, важливо придбати захисні аксесуари. Насамперед потрібно вибрати чохол на Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Використання смартфона без цього аксесуара, навіть за дбайливого відношення, неодмінно спричинить появу потертостей на корпусі. Кейс здатний захистити від ударів, падінь, відколів, тріщин та інших ушкоджень. Окрім захисних властивостей, кейс виконує естетичні функції. Ринок супутніх товарів пропонує чохли для Ксіомі Редмі Ноут 10 Про з різноманітних матеріалів. Є моделі з принтами, візерунками без жодних прикрас. Тому кожен покупець може перетворювати девайс так, як йому хочеться: під настрій, колір одягу, пору року.

З яких матеріалів роблять чохли на телефон

Для виготовлення захисних аксесуарів застосовуються різні матеріали, але переважно використовується:

  • термопластичний поліуретан;
  • полікарбонат;
  • шкіра.

Головною перевагою моделей з ТПУ є їх здібності, що амортизують. Матеріал приймає він всю силу удару, розподіляючи вібрацію вздовж своєї поверхні. Термопластичний поліуретан гнучкий, тому стійкий до деформації. Облягаючи корпус смартфона, він не дає частинкам пилу та бруду потрапити всередину. ТПУ-чохли не ковзають, комфортно лежать у руці та легко очищаються від забруднень.

Кейси з полікарбонату вважаються протиударними. Надзвичайно висока жорсткість матеріалу робить конструкцію стійкою до будь-якого виду пошкоджень. Часто полікарбонат комбінується із термополіуретаном для посилення захисних властивостей кейсу.

Шкіряні чохли для Redmi Note 10 Pro славляться стійкістю до зносу та ковзання. Вони надають гаджету солідного вигляду і чудово вписуються в діловий стиль користувача. Так як ціна моделі з натурального матеріалу досить висока, популярністю користуються кейси зі шкірозамінника. За захисними властивостями вони нічим не відрізняються від виробів із натуральної шкіри, але коштують недорого.

Основні види чохлів для телефону

Кейси ділять на накладки та «книжки». Перші є кришкою, що прикриває бічні грані і тильну панель апарату. Такий чохол Xiaomi Redmi Note 10 Pro залишає тачскрин у вільному доступі для користувача, тому не забудьте купити скло для Xiaomi Redmi note 10 Pro. Накладки бувають тонкими та протиударними. Останні мають багаторівневу конструкцію для забезпечення максимально надійного захисту смартфона.

Чохол-книга має дві панелі, між якими розташований фіксатор для мобільного пристрою. Такий чохол для Xiaomi Redmi Note 10 Pro має попит серед користувачів, які носять телефон у сумці. Завдяки закритій конструкції «книжка» запобігає пошкодженню смартфона сусідніми предметами. Багато чохли-книжки здатні трансформуватися у підставку для зручного використання функцій апарату. Деякі моделі мають спеціальні кишені, в яких розмістяться візитки, гроші та кредитки.

Як вибрати та купити чохли для Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Сайт Armored.ua пропонує величезний асортимент аксесуарів для захисту смартфонів. Щоб вибір покупців був простим та швидким, були розроблені спеціальні фільтри. Вони допоможуть відсортувати товари за типом, матеріалами, кольором. Можна звернутися до консультантів, які зорієнтують за асортиментом та підкажуть, яка модель підійде з урахуванням ваших побажань та бюджету. Купівля чеха або скла на Редмі Ноут 10 Pro може бути сплачена за допомогою банківської картки або готівкою під час отримання товару. Доставка здійснюється у всі населені пункти України протягом 1-3 днів з моменту замовлення.

Вгору