Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S22 Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для Samsung Galaxy S22 Plus

Велике значення у збереженні початкового вигляду пристрою приділяється чохлу. Адже навіть вкрай акуратний власник не здатний гарантувати захист від появи на ньому подряпин, сколів або потертостей. Якщо одягнути чохол на Galaxy S22 Plus, він прийме на себе всі негативні дії і збереже працездатність та зовнішню привабливість гаджета. Кейс зменшить ризик мимовільного падіння апарату, зробить його експлуатацію максимально комфортною. Також цей виріб здатний змінити вигляд пристрою, виділивши на тлі аналогів.

Купити чохол для Galaxy S22 Plus

Найпоширенішими видами чохлів для смартфонів є накладки та «книжки». Якщо ви хочете гарантувати телефону всебічний захист від пошкоджень та підкреслити свій статус, вам підійде шкіряний чохол-книжка на Samsung Galaxy C22 Plus. Цей аксесуар, що складається з передньої та задньої панелей, здатний закрити собою весь пристрій. Щоб отримати доступ до екрану смартфона, достатньо відкинути передню панель кейсу. Більшість моделей здатні трансформуватися у підставку для гаджета. У деяких передбачено відділення для пластикових карток.

Великою популярністю користуються накладки, що захищають бічні грані та задню панель телефону. Вони екран не прикривають, проте можуть похвалитися іншими перевагами:

  • Розмаїттям дизайнерських рішень. Накладки виготовляються з термополіуретану, полікарбонату, загартованого скла, шкіри, текстилю.
  • Зручністю використання. Даний чохол для Галаксі С22 Плюс залишає екран відкритим, тому вам не доведеться витрачати час на відкриття кришки чохла, як у випадку з «книжкою».

Є у продажу накладки, які здатні зробити використання смартфона комфортним. Наприклад, є моделі з кільцем тримачем, яке здатне забезпечити міцне утримання пристрою в руці та трансформувати аксесуар в підставку. Автомобілістам рекомендуємо купити чохол Samsung Galaxy S22 Plus, обладнаний металевою пластиною. З її допомогою можна зафіксувати смартфон на магнітному автотримачі, щоб використовувати його як навігатор чи мультимедійний центр. Спортсменам, мандрівникам підійдуть протиударні накладки. Завдяки своїй міцності та посиленій конструкції вони здатні мінімізувати пошкодження смартфона навіть у разі падіння на асфальт.

Як підібрати чохол для Samsung Galaxy S22 Plus

Насамперед аксесуар повинен відповідати сфері його використання. Якщо робота вимагає ділового дрес-коду, то розумніше обрати модель із суворим виглядом. У цьому випадку радимо придивитися до «книжок», виконаних у класичній стилістиці зі шкіри або шкірозамінника.

Тим, хто бажає продемонструвати свою індивідуальність, рекомендуємо брати дизайнерські накладки, прикрашені принтами, малюнками або виконаними у незвичайній формі. Ще у модників користуються популярністю кейси, на задній панелі яких є ємність із блискітками.

Людям, які віддають перевагу активному проведенню часу, потрібно гарантувати девайсу максимальний захист. Тут потрібна не стильна, а надійна модель, наприклад протиударна накладка.

Велике значення мають і матеріали, що використовуються для створення аксесуарів. Чохли для Samsung Galaxy S22 Plus виготовляються з:

  • Силікону та термополіуретану – еластичні матеріали, які амортизують удари, зберігаючи гаджет цілим після його падіння.
  • Синтетичної та натуральної шкіри – характеризуються зносостійкістю, міцністю та стійкістю до ковзання.
  • Пластику та полікарбонату – тверді матеріали, стійкі до падінь та впливу гострими предметами.

Де придбати чохол для Galaxy S22 Plus?

Інтернет-магазин Armored пропонує купити чохол на Galaxy S22 Plus від відомих виробників. Ми співпрацюємо з Epic, Nillkin, iPaky – лідерами на ринку супутніх товарів для смартфонів. У нашому електронному каталозі зібрано безліч кейсів різних форм, кольорів та видів. Картка кожної моделі містить її докладний опис, а також відгуки покупців. Це дозволяє отримати повну інформацію про товар та зробити правильний вибір. Якщо у вас виникнуть якісь питання щодо характеристик, то можете звернутися до нашого консультанта.

Купити чохол для Галаксі С22 Плюс можна прямо на сайті. Для цього потрібно лише заповнити форму заявки, що займе кілька хвилин. Товар буде доставлено до будь-якого міста України: Київ, Харків, Львів, Одесу і т.д.

Вигоди покупки чохлів для смартфонів на Armored

До головних переваг нашого інтернет-магазину слід зарахувати:

  • Величезний асортименти оригінальних товарів від відомих брендів.
  • Демократичні ціни на всі товари.
  • Комфортну систему пошуку аксесуарів.
  • Можливість обміну та повернення товару протягом 14 днів з моменту покупки.
  • Комфортні методи оплати (готівкою, за допомогою банківської картки або через Приват24).
  • Оперативну доставка по Україні.
  • Вигідні знижки для клієнтів.

Не відмовляйте собі у задоволенні стати власником якісного аксесуара за демократичною ціною. Оформляйте замовлення прямо зараз!

Вгору