Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S23 Ultra

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Навіщо для Galaxy S23 Ultra купувати чохол

Якщо заздалегідь не подбати про безпеку Галаксі С23 Ультра, то незабаром на його корпусі з'являться подряпини. Щоб захистити телефон від зовнішніх загроз, потрібно придбати чохол Samsung Galaxy S23 Ultra. Грамотно підібраний кейс здатний виконувати як захисну, і декоративну функції. Ринок пропонує багатий вибір аксесуарів. Ми розповімо, як для Samsung Galaxy S23 Ultra чохол купити та залишитися задоволеним покупкою.

Які існують чохли на телефон Самсунг Галаксі З 23 Ультра

Залежно від форм-фактору чохол для Samsung Galaxy S23 Ultra буває наступних типів:

  • «книжка»;
  • накладка.

Найбільший ступінь захисту забезпечує чохол Samsung Galaxy S23 Ultra першого типу. Його конструкція складається з двох панелей – задній, на якій фіксується девайс, і передній, що прикриває екран. Таким чином, гаджету гарантується всебічний захист від усіх типів зовнішніх загроз. Більшість моделей цього форм-фактора здатні виконувати функцію підставки для смартфона для зручного перегляду фільмів та спілкування у чатах. Деякі «книжки» оснащені кишенями для пластикових карток і грошей, що дозволяє використовувати такий чохол їх як гаманець.

Накладка прикриває лише торці та тильну панель телефону. Екранна панель залишається відкритою. Тому важливо купити скло Samsung Galaxy S23 Ultra. Кейси-накладки пропонуються в різних кольорах та з різним дизайном. Наприклад, є моделі з прозорою поверхнею, оригінальними написами та малюнками. Є також накладки з функціональними доповненнями, такими як кільце-тримач або пластина магнітного тримача. Ці елементи допоможуть зробити експлуатацію більш комфортною.

Активним людям бажано купити чохол Самсунг С 23 ультра протиударного типу. Вони теж відносяться до форм-фактору «накладка», але мають багатошарову конструкцію. Тому вони здатні оберігати від будь-якого механічного впливу, включаючи сильні удари. Такі кейси відрізняються від інших накладок посиленою багатошаровою конструкцією.

Матеріали та дизайнерські рішення

На чохол Самсунг С 23 Ультра ціна залежить не тільки від форм-фактора, а й від матеріалу виконання. Кейси робляться з:

  • Шкіри. Це довговічний і міцний матеріал, який приємний на дотик. За рахунок фактурної поверхні матеріалу телефон не ковзатиме в руці.
  • Полікарбонату. Це твердий та легкий матеріал, невибагливий у догляді. Полікарбонатні кейси стійкі до ударів та ефективно захищають гаджет від впливу гострих предметів.
  • Термополіуретану. Аксесуари цього матеріалу здатні захистити гаджет як від подряпин, а й від ударів. ТПУ-кейс поглинає вібрації та мінімізує вислизання апарата з рук.

Виконуючи замовлення чохла Samsung 23 С Ультра, особливу увагу слід приділити дизайну. Аксесуар повинен не лише захищати телефон, а й подобатися своєму власнику. Сьогодні на ринку є моделі на будь-який смак. Для бізнесменів і любителів класики краще взяти шкіряну книжку, виконану в строгому стилі. Дівчині підійде яскрава накладка. Тим, хто не хоче приховувати вигляд свого апарата, сподобаються силіконові накладки із прозорою поверхнею.

Де краще замовити для Samsung S23 Ultra чохол у Києві

Купити захисні чохли для Samsung Galaxy S23 Ultra можна в інтернет-магазині Armored. Онлайн каталог пропонує багатий асортимент аксесуарів за демократичними цінами. Те, скільки коштує чохол Самсунг С 23 Ультра, залежить від виробника та характеристик моделі. Детально опрацьована система пошуку полегшує пошук відповідного варіанту.

Щоб чохол Samsung Galaxy S23 Ultra купити в Києві чи іншому місті достатньо оформити замовлення на сайті або зателефонувати. Товари доставляються по всій Україні. Завдяки цьому у нас можна для Samsung S23 Ultra купити чохол в Одесі, Львові, Тернополі та інших містах. Чохол Самсунг С 23 Ультра по Україні доставляється протягом 3 днів залежно від місця призначення.

Вгору