Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Redmi Note 9S

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Купити чохол і захисне скло для смартфона Сяомi Редмi Ноут 9С можна в інтернет-магазині armored.com.ua 
з доставкою в будь-яке місто України. В онлайн каталозі представлені товари різних торгових марок. 
У їх числі - Nillkin, iPaky, X-level, Epic, Mocolo. Якщо не знаєте, що саме купити: чохол книжку або 
накладку, захисне скло або плівку, ми дамо кілька рекомендацій, які допоможуть зробити вибір.
Огляд популярних кейсів

В інтернет-магазині «Арморед» продаються «книжки» і накладки преміум і економ-класу. Ціна аксесуара залежить 
від:
  • - матеріалу;
  • - додаткових функцій;
  • - особливостей дизайну.

До недорогих кейсов відноситься прозорий силіконовий чохол. Він не має складних елементів, відрізняється мінімальною товщиною (до 1 мм). Силікон захистить телефон від появи подряпин, відколів і потертостей. Матеріал амортизує удари, перешкоджає ковзанню девайса в руках. Якщо вам потрібен аксесуар, який не буде приховувати дизайн смартфона, то вам ідеально підійде захисний чохол Nillkin Nature для Xiaomi Redmi Note 9S.

З преміум категорії популярністю користуються «книжки» Nillkin Qin Series, Clear View Standing Cover, Dux Ducis. Для їх виготовлення використовувалися шкіра, полікарбонат, Термополиуретан. Чохол-книжку для телефону Xiaomi Redmi Note 9S варто купити, якщо ви часто носите телефон в кишені або сумці з ключами та іншими предметами.

Чим захистити екран

Щоб екран не обзавівся подряпинами, на нього потрібно наклеїти захисну плівку або скло. Ціна захисного скла вище, так як воно здатне витримати удари і запобігти появі відколів і тріщин на екрані. Обидва варіанти мають повністю прозору поверхню, яка не впливає на передачу кольору дисплея. Завдяки тому, що полімерний і скляний протектори виготовляються мінімальної товщини (до 0.3 мм), сенсори зберігають колишній відгук. Олеофобное покриття сприяє легкому ковзанню пальця по екрану, а шар анти-відблиск дозволяє з комфортом зчитувати інформацію навіть при яскравому освітленні.

Вгору