Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чехол для OnePlus 6

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Для безпечного використання мобільного пристрою потрібно придбати кейс і екранний протектор. Давайте спочатку підберемо захисний чохол для Ван Плюс 6. Він повинен не тільки задовольняти смакові уподобання власника телефону, але і бути абсолютно сумісним з моделлю пристрою.

Який чохол на OnePlus купити?

Чохол книжка вважається найнадійнішим кейсом, так як закрита конструкція передбачає всебічний захист гаджета. Шкіряний чохол відмінно амортизує удари, запобігає появі потертостей і подряпин на корпусі і екрані і додає якоїсь солідності смартфону. Аксесуари зі шкіри завжди цінувалися, адже могли зарекомендувати свого господаря з найкращого боку.

Купити чохол книжку варто ще й тому, що вона може виконувати додаткові функції. Деякі моделі оснащені кишенями для зберігання візиток і банківських карт і можуть трансформуватися в зручну підставку для телефону.

Але не тільки «книжки» користуються попитом. Силіконовий чохол теж є затребуваним товаром. І на це є кілька причин:

  1. Він коштує дешевше.
  2. Має більшу різноманітність дизайнерських оформлень.
  3. Чи не обмежує доступ до екрану смартфона.

Вибираємо захисне скло для OnePlus

На ринку супутніх товарів представлено широке розмаїття не тільки чохлів, але і захисних стекол. Їм є альтернатива - захисні плівки, але якщо ви бажаєте придбати надійний захист для сенсорного екрану, то не бійтеся заплатити більше грошей. Ціна захисного скла виправдовує себе. Такий аксесуар не тільки від подряпин і потертостей захистить, але і від наслідків ударів.

Купити чохол і захисне скло на OnePlus 6 ви можете в інтернет-магазині armored.com.ua з доставкою по всій території України. Ми гарантуємо вам якісні товари за вигідними цінами.

Вгору