Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A13 4G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для Samsung Galaxy A13 4G

Якщо купити чохол на Галаксі A13 4G, то можна уникнути безлічі неприємних моментів. Наявність захисного аксесуару виключає появу подряпин та потертостей на корпусі смартфона, а також мінімізує наслідки ударів. Він пом'якшить падіння та збереже працездатність техніки. Крім того, чохол є чудовим варіантом прикрасити девайс, виділити його серед аналогів. Виробники кейсів невпинно розробляють різні дизайни, щоб кожен користувач знайшов аксесуар на власний смак.

Купити чохол для Galaxy A13 4G

Сучасний ринок пропонує велику різноманітність мобільних аксесуарів. Купити чохол для Galaxy A13 4G можна у двох форм-факторах – «книжка» та накладка. Кожна конструкція має свої плюси і мінуси, але на різні випадки життя краще обзавестися обома варіантами. «Книжка» гарантує:

  • повне приховування смартфона;
  • виконання функції підставки.

Накладка не перекриває доступу до екрану, відрізняється компактними розмірами та мінімальною вагою. Якщо ви не збираєтеся купувати два чохли, тоді вибір конструкції потрібно робити виходячи з умов використання девайсу. Активним користувачам варто взяти накладку, яка забезпечує швидкий доступ до всіх функцій девайсу, а в тандемі із захисним склом для екрана здатна гарантувати всебічний захист пристрою.

Як підібрати чохол для Samsung Galaxy A13 4G

Обираючи чохол для Галаксі А13 4G, беріть до уваги, з якого матеріалу він виготовлений. Це безпосередньо впливає на функції захисту аксесуара. Так, силікон та термополіуретан ефективно амортизує удари. Фактурна шкіра перешкоджає ковзанню пристрою в руках користувача. Жорсткий полікарбонат та пластик захищають від гострих предметів.

При виборі також слід пам'ятати, що кейс повинен гармонійно вписуватись у образ користувача. У продажу є аксесуари різних кольорів, з принтами, написами та без додаткового декору. Якщо ви не бажаєте приховувати самобутній дизайн смартфона, тоді купуйте прозорий кейс.

Також зважте на наявність додаткових функцій. Є кейси, які трансформуються у підставку, причому це не лише «книжки». У накладках ця функція реалізується наявністю:

  • кільця-тримача;
  • ремінця;
  • висувної ніжки.

Для водіїв підійдуть кейси з кріпленням під магнітний тримач, що дозволяє зафіксувати пристрій на панелі приладів, щоб використовувати функції смартфона, не відволікаючись від керування авто.

Де придбати чохол для Galaxy A13 4G?

Щоб купити чохол для Galaxy A13 4G, необов'язково кудись іти. Замовляйте мобільні аксесуари, не виходячи із дому. Електронний каталог інтернет-магазину Armored пропонує великий асортимент товарів для різних категорій покупців. У продажу є недорогі силіконові кейси та аксесуари зі шкіри. Оформити покупку можна телефоном або на сайті. Товари доставляються до всіх міст України службою доставки «Нова пошта». У Києві та Одесі можлива кур'єрська доставка за вказаною адресою.

Вигоди покупки чохлів для смартфонів на Armored

Ми співпрацюємо з відомими виробниками мобільних аксесуарів, які гарантують якість своєї продукції. На нашому сайті ви знайдете не лише захисні аксесуари, але й інші корисні товари. Наприклад, можете замовити навушники та карти пам'яті, повербанки та зарядні пристрої. Для постійних покупців розроблено систему знижок, що дозволяє заощадити до 15%. Для цього потрібно зареєструватися на нашому сайті та робити покупки з кабінету покупця.

Вгору