Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Motorola Moto G5

Купити чохол для Motorola Moto G5, щоб смартфон став міцнішим

А ви знаєте, що потрібно для повноцінного захисту смартфона? З захистом від забруднень і пошкоджень (подряпин, відколів і вм'ятин, тріщин, потертостей) прекрасно впораються чохли для Moto G5. Головне, щоб підібраний аксесуар збігався з конструкцією смартфона, розміщенням його клавіш і функціональних прорізів. І тоді не доведеться витягувати девайс з чохла для прочитання / написання смс, читання електронних журналів і книг, роботи в мережі Інтернет, телефонних дзвінків і т.п. всі функції будуть у вільному доступі без шкоди безпеці апарату. До того ж такий чохол ляже на пристрій ідеально, чи не буде випирати або звалюватися з нього.

Чохли для Moto G5: різновиди та особливості кожної

Щоб купити чохол для Motorola Moto G5 ідеальний за всіма критеріями, слід звернути увагу на те, з якого матеріалу він зроблений і в якій формі реалізований. Чохол-книжка багатьом подобається через широту охоплення захисту. Він збереже в безпеці весь корпус і дисплей апарату. Його шкіряна обкладинка амортизує вібрації, погашаючи їх потужність. В результаті навіть сильний удар не стане причиною поломки. Шкіряний чохол м'який, еластичний, не деформується і не ковзає. Його внутрішня частина покрита м'якою обкладинкою (замшевого, шкіряної, текстильної тощо). Вона використовується для очищення екрана від пилу. Пластикова основа-каркас - це фіксатор девайса всередині чохла. Чохол-фліп, схожий на «книжку», відрізняється лише тим, що його обкладинка відкидається вниз, а не вбік.

Пластикова, TPU або силіконова «накладка» - захисник задній панелі і торців пристрою. Періодично її з'єднують з аксесуаром іншого типу - алюмінієвим «бампером». Одержаний чохол з більш складною конструкцією ще краще оберігає гаджет. Сам по собі «бампер» захищає тільки торцеві грані пристрою. Обидва варіанти легкі, компактні, навіть якщо використовуються разом.

Чохол для Motorola Moto G5 + інші важливі атрибути

Щоб на повну потужність користуватися всіма функціями девайса в своє задоволення, варто використовувати ще деякі атрибути. Ще трохи про захист, навіть найкращий чохол для Motorola Moto G5 не завжди збереже цілісність екрану. Тут на арені з'являється розжарене скло і полімерна плівка. Скло міцніше плівки в 3 рази, має ступінь міцності 9Н. воно витримує і сильні удари, при деформації не розколюється на гострі грані. З'являється сітка тріщин, яка віддаляється цілим пластом. Плівка кріпиться електростатикою, в той час як скло - на клейову підкладку. Обидва варіанти не заважають роботі з гаджетом, адже чуйність сенсора і барвистість картинки зберігається.

А є ще й ЗУ - бездротове, автомобільне, мережеве - всі варіанти гарні для підзарядки гаджета в екстреному випадку. Зовнішній акумулятор також використовується там, де немає електрики. Перехідник, дата-кабель, карта пам'яті і карт рідер, зовнішній накопичувач - все це буде потрібно при роботі з інформацією, її зберігання і передачі. Вибирайте свій комплект корисних аксесуарів вже сьогодні!

Немає товарів

Вгору