Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S10 Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Після покупки смартфона Galaxy S10 Plus радимо вам докупити протиударний чохол. Цей аксесуар здатний зберегти пристрій від пошкоджень і тим самим продовжити термін його служби. Чохол запобіжить поява відколів, подряпин, тріщин, потертостей.

Чохол-книжка і її особливості


Щоб визначитися з форматом, необхідно з'ясувати, на яку ступінь захищеності пристрою ви розраховуєте. Наприклад, шкіряний чохол формату «книжка» найбільш ефективний. Він збереже корпус і екран пристрою в цілості завдяки закритій конструкції. Такий кейс складається з основи, в якій фіксується гаджет, і обкладинки, що прикриває лицьову панель.

Деякі моделі чохлів-книжок трансформуються в підставку, оснащуються кишенями для візиток, віконцем Smart Window, функцією Sleep Mode. Остання сприяє швидкому переведенню телефону в сплячий режим при закритті кейса, що заощаджує витрати заряду акумулятора.

Альтернативою "книжці" є чохол 360 градусів формату "накладка". Такий кейс використовується зі спеціальним склом, яке входить в комплект.

Як захистити екран смартфона


Фірмовий чохол для Галаксі S10 Плюс не гарантує захист дисплея. При використанні накладки або бампера ми радимо придбати протектор для екрану. Скло і захисна плівка повинні відповідати моделі смартфона, як і чохол для Samsung Galaxy S10 Plus. Оригінальні аксесуари завжди ідеально підходять розмірами пристрою і прекрасно виконують свої функції.

Ось базові критерії, за якими відрізняються скло від плівки:

міцність;
товщина;
ступінь прозорості;
спосіб фіксації;
вартість.
На сайті armored.com.ua представлено безліч аксесуарів здатних зробити роботу зі смартфоном безпечніше. Крім того, у продажу є карти пам'яті для зберігання файлів, перехідники, підставки, ЗУ (автомобільне, бездротове та мережеве), карти пам'яті, навушники.

Вгору