Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Note 10 Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол і захисна плівка для Galaxy Note 10 Plus є головними аксесуарами смартфона. З ними гаджет буде в цілісність і чистоту. Інтернет-магазин Арморед пропонує широкий асортимент кейсів і екранних протекторів торгових марок Nillkin, Epic, X-level, iPaky, Mocolo. З різноманіття пропозицій вибрати підходящий варіант допоможуть наші рекомендації.

Вибір чохла по форм-фактору

Купити чохол-книжку рекомендується з метою захисту смартфона з усіх боків. Передня панель чохла прикриває екран, а задня (фіксатор) надійно утримує девайс. Крім всебічного захисту, у чохла-книжки є допоміжні функції. Деякі моделі трансформуються в підставку, мають кишені під візитки, активують режим Sleep Mode.

Альтернатива «книжці» - захисний шкіряний чохол для Самсунг Галаксі Ноут 10 Плюс формату «накладка» із захисним склом. Поєднання кейса і екранного протектора забезпечить всебічний захист пристрою.

Серед накладок попитом користуються силіконовий чохол. Він може бути прозорим, імітувати шкіру, мати принт або візерунок. Тонкий гнучкий аксесуар щільно прилягає до задньої стінки смартфона, пом'якшує удари, перешкоджає ковзанню апарату в руках.

Серед екранних протекторів саме затребуваний - захисне скло Nillkin для Samsung Note 10 Plus. При товщині до 0.3 мм прозорий аксесуар ефективно захищає сенсорний дисплей від відколів, подряпин і потертостей. Виробник випустив для Galaxy Note 10 Plus захисне скло з приват-фільтром, що захищає екран від пошкоджень, а інформацію - від сторонніх очей.

Вибір інших аксесуарів

Коли правильно вибрано чохол і захисний аксесуар для екрану, подумайте, які ще товари для комфортного використання смартфона потрібно купити. В інтернет-магазині armored.com.ua продаються провідні та Bluetooth навушники, зовнішні акумулятори, Автодержатель, велосумки і бананка. З цими товарами подорожі, заняття спортом і просто прогулянки по парку будуть комфортними і ненудними.

Вгору