Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M10

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для Samsung Galaxy M10 повинен відрізнятися міцністю і зносостійкість, щоб щодня захищати пристрій від пошкоджень. Якісний кейс запобіжить поява відколів, подряпин, тріщин і вм'ятин. За статистикою, власники смартфонів, які не використовують чохли, найчастіше звертаються до сервісних центрів.

Типи захисних чохлів

Чохол книжка захищає екран і корпус одночасно. «Книжка» має обкладинку з натуральної або штучної шкіри і фіксатор для телефону з пластика або ТПУ. Шкіряний чохол амортизує удари і перешкоджає ковзанню апарату в руках користувача.

Чохол для Самсунга M10 формату «книжка» може бути багатофункціональним. Деякі моделі оснащуються технологіями Sleep Mode, Smart Cover, Smart Window, трансформуються в підставку, мають внутрішні відділення під візитки.

Аксесуар-накладка захищає задню панель і бічні грані. Ці чохли теж можуть трансформуватися в підставку, якщо у них є кільце-тримач або висувна підніжка. Перевага накладок - широкий асортимент пропозицій. Можна купити шкіряний, пластиковий, силіконовий чохол різного кольору, фактури, з малюнком або без нього. Такий аксесуар не тільки захистить девайс, але і зробить його ексклюзивним.

Бампер для Самсунга М10 являє собою найпримітивніший тип чохла. Він прикриває тільки торці пристрою і не може похвалитися додатковими можливостями.

Як зберегти дисплей смартфона від пошкоджень

Не кожна конструкція чохла захищає сенсорний екран. Навіть з «книжкою» краще використовувати скло або плівку для забезпечення безпеки тачскріну. На ринку супутніх товарів представлені різні протектори для дисплея Galaxy M10. Вони відрізняються по:

  • використаному матеріалу;
  • міцності;
  • товщині;
  • способу фіксації;
  • наявності додаткових шарів.

Сучасне рішення - захисне 3D скло. Воно повністю покриває лицьову панель девайса, навіть його округлені краї.

Будь-які захисні аксесуари є на сайті Armored. У каталозі магазина ще представлені навушники, карти пам'яті, автомобільні утримувачі і інші корисні товари. Вони зроблять роботу з гаджетом результативною!

Вгору