Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Samsung Galaxy S10e

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Оригінальний чохол для Samsung Galaxy S10e перетворить зовнішній вигляд гаджета, збереже його від пошкоджень. Він на 100% підходить смартфону за розмірами корпусу, екрану, тому з легкістю фіксується на пристрої. З таким аксесуаром не доведеться виймати девайс назовні, щоб користуватися ним.

Способи захистити корпус смартфона від пошкоджень


Вибір кейса - справа смаку. Захисний чохол накладка призначений для захисту задньої панелі і торців пристрою. Він майже не змінює вагу і розміри апарату. Пластик, силікон, шкіра, Термополиуретан - матеріали, з яких виготовляються накладки.

Бампер для Galaxy S10e ще компактніше накладки. Тонка рамка зміцнює пристрій з торців і захищає їх від відколів.

Чохол-книжка хороший тим, що захищає одразу і корпус, і екран апарату. Складається з двох частин:

основи, в якій фіксується смартфон;
обкладинки, що прикриває лицьову панель.


Кращий засіб для захисту сенсорного екрану


Що краще: скло для захисту екрану або полімерна плівка? Обидва типи аксесуара мають прозору поверхню і мінімальну товщину (0.2-0.3 мм). Але скло багатошарове і в 3 рази міцніше плівки. Полімер убезпечить дисплей тільки від появи подряпин і потертостей, а гартоване скло захистить навіть від ударів. Завдяки спеціальному покриттю скляний протектор при пошкодженні не розсипається на осколки, а просто покривається павутиною тріщин.

Шкіряна накладка або «книжка», металевий бампер або ТПУ-накладка - будь-який з цих кейсів можна придбати в інтернет-магазині Арморед. Крім захисних аксесуарів в каталозі представлені навушники, підставки і перехідники, АЗП і автомобільні утримувачі, а також інші корисні супутні товари.

Вгору