Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A01

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Інтернет-магазин Арморед пропонує купити чохол для Samsung Galaxy А01, який захистить ваш смартфон і зробить його експлуатацію максимально комфортною. В асортименті є накладки і чохли-книжки від компаній Nillkin, X-level, iPaky, Epic.

Як вибирати чохол?


Перше, що потрібно зробити - визначитися з форм-фактором кейса. Купити шкіряний чохол-книжку рекомендується тим, хто дотримується ділового стилю в одязі. Деякі моделі оснащуються кишенями, в них можна зберігати візитки партнерів, банківські картки. Конструкція «книжки» передбачає захист всього корпусу смартфона від подряпин, відколів, потертостей.

Великим попитом користуються накладки. Такий захисний чохол для смартфона Galaxy А01 прикриває задню панель і торці пристрою. Так як екран залишається у вільному доступі для користувача і пошкоджень, його потрібно окремо захищати. Ідеальний варіант - захисне скло для дисплея. Воно запобіжить поява потертостей і подряпин на глянцевому поверхні, а також захистить тачскрін від ударів.

Роблячи вибір між накладкою і «книжкою», задумайтеся, як часто ви використовуєте смартфон. Адже кожного разу, коли потрібно прийняти виклик, написати повідомлення або скористатися будь-яким додатком, вам доведеться отримати спочатку доступ до сенсорного екрану. З накладкою це не проблема, а ось при використанні чохла-книжки цьому перешкоджає обкладинка.

Рекомендуємо вибирати чохол для Самсунга А01 за додатковими функціями. Якщо кейс трансформується в підставку, це дозволить використовувати гаджет, що не утримуючи його в руках, наприклад, дивитися відео або спілкуватися по відеозв'язку. Серед інших додаткових можливостей зустрічаються:

наявність кільця-тримача;
наявність металевої пластини під магнітний автодержатель;
дзеркальна поверхня.
Вибирайте аксесуари на сторінках інтернет-магазину armored.com.ua, використовуючи вбудовані фільтри. На все питання відповімо по телефону, в месенджері або direct нашого Instagram.

Вгору