Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Note 10

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Купити чохол для Samsung Galaxy Note 10 - першорядне завдання після покупки нового флагмана від Samsung. Гарний смартфон має досить ніжний корпус, який від найменшого удару отримує видимі пошкодження.

Способи, як захистити смартфон

Розглянемо кілька варіантів, як виключити появу подряпин, потертостей і тріщин на корпусі і екрані вашого смартфона.

Перший і досить поширений спосіб - купити чохол Clear Cover Galaxy Note 10 з силікону і захисну плівку Nillkin. Прозорий кейс не сховає дизайн телефону і не додасть йому габаритів. Силіконовий чохол пом'якшить будь-який удар і зведе до мінімуму число випадкових падінь завдяки своїй анти-ковзної поверхні. Протектор для екрану з полімеру захистить дисплей від відбитків і потертостей.

Другий варіант - купити шкіряний чохол на Note 10 формату «книжка». Кейс закритого типу вважається найкращим засобом захисту смартфона. Передня панель чохла-книжки може фіксуватися магнітом, кнопкою або щільним приляганням до екрану.

В інтернет-магазині armored.com.ua продаються моделі з кишенями під банківські карти і візитки, з функцією підставки і іншими «фішками». Найпопулярніший чохол книжка на Самсунг Нот 10 - серії Sparkle від Nillkin.

Третій і найнадійніший спосіб захисту - купити протиударний чохол для Галаксі Нот 10.

Посилена конструкція кейса витримує будь-які падіння. Так як протиударний чохол виконується у форматі накладка, його варто доповнити захисним склом для екрану. Загартоване скло теж захищає від ударів, є стійким до відбитків, потертостей, подряпин.

Аксесуари сумісні з чохлами

Якщо у вас є якесь захоплення, то ваш чохол повинен йому відповідати. Для любителів велопрогулянок в інтернет-магазині представлені не тільки велодержателі, а й чохли, які кріпляться на кермо двоколісного.

Для автомобілістів в магазині є Автодержатель найрізноманітніших моделей. Особливим попитом користуються компактні магнітні тримачі. Для їх використання потрібно, щоб смартфон був поміщений в магнітний чохол. Такі у нас теж продаються.

Для меломанів в нашому каталозі зібрані кращі пропозиції - гарнітури та бездротові навушники. Їх можна поєднувати з будь-яким чохлом для Галаксі Нот 10.

Вгору