Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Google Pixel 6 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для Google Pixel 6 Pro

При активному використанні смартфона на його корпусі з'являються потертості та подряпини. Надівши чохол на Pixel 6 Pro, ви захистите гаджет від цих неприємних моментів і збережете його первісний вигляд. Крім того, з кейсом не страшні будуть падіння та удари, здатні вивести девайс з ладу.

Також захисний аксесуар дозволить виділити пристрій на тлі аналогів та продемонструє індивідуальність власника телефону. Виробники пропонують багатий вибір моделей із різним дизайном. Така різноманітність дозволяє кожному покупцеві знайти варіант, що відповідає його смаковим уподобанням.

Іншою функцією кейсу є забезпечення зручності при використанні девайсу. Він створює тертя, тим самим зводячи до мінімуму можливість випадкового падіння апарату.

Купити чохол для Pixel 6 Pro

Є два типи чохлів – накладки та «книжки». Найбільш поширені моделі першого форм-фактору. Накладка надівається на торці та закриває тильну панель апарату. Перевагами таких кейсів є:

  • легкість;
  • простота використання;
  • широка палітра кольорів та варіацій дизайну.

Деякі накладки здатні виконувати не лише захисну та естетичну функції. Наприклад, є чохли для Google Pixel 6 Pro із пластиною для кріплення смартфона на магнітному автотримачі. Це чудовий варіант для автомобілістів. З таким аксесуаром можна не тільки вести телефонну розмову тримаючи руки вільними, але й використовувати гаджет як навігатор. Інші накладки ззаду мають кільце-тримач, за рахунок якого вони трансформуються в підставку.

Серед накладок є моделі, призначені для використання в екстремальних умовах. Йдеться про протиударні чохли. Завдяки високій міцності вони здатні зберегти девайс цілим та працездатним навіть у разі падіння з 2-метрової висоти.

Чохол-книжка на Google Pixel 6 Pro на вигляд нагадує обкладинку книги, оскільки при відкритті його верхня панель відкидається в сторону. Такий аксесуар закриває собою весь апарат. Більшість таких чохлів може використовуватися як підставка для читання електронних книг або перегляду відео. В інших «книжках» передбачені відділення, де помістяться кредитки та візитні картки.

Як підібрати чохол для Google Pixel 6 Pro

Щоб правильно обрати та купити чохол на Pixel 6 Pro, потрібно спочатку вирішити, яка з функцій цього аксесуара найважливіша. Якщо ви хочете надійно захистити смартфон від зовнішніх загроз, обирайте протиударний кейс або «книжку». Якщо ви більше хочете прикрасити девайс, зверніть увагу на класичні накладки, які представлені в різних колірних виконаннях.

Іншим критерієм при виборі кейсу є матеріал, з якого він виготовлений. Від цього залежать як захисні властивості виробу, так і його довговічність. Найбільш поширеними та доступними є пластикові чохли, які добре захищають від подряпин, сколів, потертостей, але при падінні можуть тріснути. Еластичні силіконові та ТПУ аксесуари оберігають від наслідків ударів та впливу низьких температур. Шкіряні кейси довговічні, міцні, мають стильний вигляд, але коштують дорого, через що більшою популярністю користуються бюджетні аналоги зі шкірозамінника.

Обираючи чохол для Google Піксель 6 Про, важливо врахувати:

  • Стиль виконання моделі. Купуйте те, що відповідає вашим смаковим уподобанням.
  • Колір виробу. Він, як і дизайн, повинен вам подобатися і вписуватися в образ.
  • Відгуки покупців. Уважно вивчайте коментарі людей про модель, яка вам сподобалася, намагаючись при цьому охопити якомога більшу кількість думок.

Де придбати чохол для Pixel 6 Pro?

Наш інтернет-магазин пропонує багатий асортимент захисних аксесуарів для мобільних пристроїв за найдемократичнішими цінами. Проста та зрозуміла система пошуку дозволяє швидко знаходити потрібний товар за вашими критеріями. Щоб купити чохол для Піксель 6 Про, достатньо заповнити форму замовлення на сайті або зателефонувати до нашого менеджера. Покупка буде в найкоротший термін доставлена ​​до Києва, Миколаїва, Полтави, Тернополя, Рівного та будь-якого іншого міста України.

Вигоди купівлі чохлів для смартфонів на Armored

Широкий асортимент моделей, оперативна доставка по країні та розумні ціни – не єдині переваги, якими може похвалитися наш інтернет-магазин. Ми також пропонуємо зручні засоби оплати. Купити чохол для Google Pixel 6 Pro можна з банківських карток, через Privat24, за готівку при отриманні товару. Якщо обрана модель вам не сподобається, ви можете замінити її на іншу. Це робиться протягом 14-денного терміну з моменту заказу. Ставши нашим постійним клієнтом, ви зможете отримувати вигідні умови покупки. Зробіть замовлення зараз та порадуйте себе функціональним аксесуаром!

Вгору