Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чехол для Xiaomi Poco X4 GT

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Захисні чохли для смартфона Xiaomi Poco X4 GT

Чохол – це аксесуар для прикрашання смартфона та водночас захист від подряпин та пошкоджень при випадковому його падінні. Міцний чохол Xiaomi Poco X4 GT можна купити в інтернет-магазині Armored. Асортимент аксесуарів різноманітний. Ціна чохла Xiaomi Poco X4 GT залежить від матеріалу виготовлення та інших параметрів.

Який чохол обрати для смартфона

Вибір чохла повинен ґрунтуватися на особистих уподобаннях користувача. Найпопулярніші конструкції:

  • Чохол-накладка. Одягається на задню частину гаджета, захищає боковини та задню панель від пошкоджень. Виконується у великій кількості дизайнів, тому завжди можна придбати 2-3 вироби, щоб змінювати під настрій. Накладки представлені у кількох різновидах. Крім класичного варіанту, виконаного з одного виду матеріалів, є зміцнені моделі з термополіуретану та полікарбонату з протиударними властивостями. Зовні вони виглядають потужно, що може бути не всім до смаку.
  • «Книжка». Кейси зі шкіряною обкладинкою та фіксатором для смартфона із силікону або пластику, які повністю приховують пристрій. Буде зручним для тих, хто любить дивитися відео на смартфоні, оскільки «книжка» трансформується у підставку. У деяких моделях передбачено кишеньку для пластикових карток, візитівок, грошових купюр.

У кожного виду кейсів є переваги та недоліки. Найпопулярніший вид кейсів для смартфона – накладка. Пояснюється це невисокою ціною та великою варіативністю дизайнів. Але варто пам'ятати, що такі кейси потрібно доповнювати захисним склом для екрану.

На що звернути увагу при виборі

Підбираючи аксесуар, потрібно звертати увагу на індивідуальні параметри виробу, залежно від потреб та смакових уподобань. На візуальну складову та захисні властивості аксесуара впливає матеріал, з якого він виготовлений:

  • Пластик. Жорсткий матеріал, стійкий до зовнішніх дій. Пластикові кейси виготовляються в різних варіантах дизайну: можуть бути однотонними або з принтом.
  • Шкіра. Використовується натуральна чи штучна, обидва варіанти ефективно амортизують удари. Шкіряний виріб підходящий варіант для тих, хто вважає за краще показувати свою статусність.
  • Силікон. Гнучкий матеріал із неслизькою поверхнею. Силіконові накладки дуже популярні, бувають прозорі, глянсові, матові.

Підбираючи чохол, потрібно врахувати:

  • Чи запобігає попаданню вологи.
  • Чи зручно використовувати телефон та відповідати на дзвінки.
  • Чи пом'якшує виріб падіння та удари.
  • Чи захисний аксесуар має додаткові функції.

Ще одним аспектом, який впливає на вибір кейсу для телефону, є дизайн. Виробники пропонують великий вибір моделей, щоб кожен покупець знайшов відповідний варіант. Наприклад, лаконічний однотонний виріб сподобається старшому поколінню, яскравий кольоровий варіант – чудовий вибір для молоді.

Як замовити чохол Xiaomi Poco X4 GT у Дніпрі та інших містах

Чохол Xiaomi Poco X4 GT дешево можна купити на сайті інтернет-магазину Armored. У каталозі сайту кожен покупець зможе вибрати відповідний виріб на свій смак. Щоб замовити чохол Xiaomi Poco X4 GT у Києві та з доставкою по Україні, оформіть покупку онлайн або зателефонуйте нашим менеджерам за телефоном. Ми співпрацюємо з найкращими виробниками мобільних аксесуарів, серед яких торгові марки Nillkin, iPaky, Epic. Крім чохлів, у продажу є захисне скло, повербанки, навушники, селфі-палиці та інші товари, які дозволять безпечно та максимально ефективно використовувати функції мобільного пристрою.

Вгору