Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Mi 9T Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Інтернет-магазин Арморед пропонує купити чохол на Xiaomi Mi 9T Pro, електронний каталог являє різноманітний асортимент захисних кейсів для телефонів Ксіомі.

                                                Як вибрати захисний чохол для смартфона
Перше, на що звертаємо увагу, - конструкція чохла. Чохол-книжка для телефону Ксіомі має дві панелі зі шкіри та фіксатор для телефону з пластика або силікону всередині. Закрита конструкція захищає корпус і екран, при цьому не позбавляючи користувача доступу до 
функцій смартфона. Щоб прочитати смс або відправити голосове повідомлення, досить відкрити «книжку» і виконати необхідну завдання.

Чохол-бампер на Сяомi Mi 9T Pro потрібно поєднувати з набором захисних плівок. Прозорі плівочки потрібно клеїти на передню і задню панелі, так як бампер захищає тільки торці корпусу від відколів і тріщин.

Накладки фіксуються на боковинах смартфона з метою захисту задньої кришки від забруднень, потертостей, подряпин. Екран залишається у відкритому доступі, як для користувача, так і пошкоджень. Тому з накладкою важливо купувати захисне скло для смартфона 
Xiaomi Mi 9T Pro.
Коли визначено, яка з конструкцій вам буде зручна для щоденної експлуатації, вибирайте чохол по дизайну. Поєднання різних матеріалів, кольорів і фактур дозволяє підібрати аксесуар відповідно до дизайну смартфона, уподобаннями в одязі і т.д.
                                                        Інші корисні аксесуари
В інтернет-магазині Арморед продаються:
  • Навушники (провідні та безпровідні);
  • Автотримач (для використання смартфона в салоні машини);
  • Карти пам'яті (для розширення сховища телефону);
  • Зовнішні акумулятори (підживлюють електронні девайси без мережі 220).
Кожну позицію каталогу можна придбати з доставкою.
Вгору