Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Vivo Y15

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Щоб купити правильний чохол для Віво Y15, потрібно врахувати кілька факторів. Перший з них - сумісність. Якісний аксесуар має вирізи або накладки для торцевих кнопок, не впливає на ергономіку смартфона, повністю відповідає габаритам корпусу. 
На даній сторінці представлені тільки сумісні з Vivo Y15 чохли, з якими використання телефону буде безпечним і комфортним.

                                                Захисний чохол-книжка: особливості
Чохол формату «книжка» гарантує захист смартфону з усіх боків. Телефон поміщається в спеціальний фіксатор, який нагадує чохол-накладку, і прикривається шкіряною панеллю. Деякі моделі трансформуються в підставку. З ними можна розміщувати 
телефон на столі або іншій горизонтальній поверхні і з комфортом переглядати відеоконтент. Зустрічаються «книжки» з кишенями, в них можна носити банківські карти, візитки, грошові купюри. Іноді передня панель є активатором сплячого 
режиму - якщо закрити «книжку» згасне екран для економії заряду батареї.
Наявність панелі для захисту екрану є і перевагою, і недоліком чохла одночасно. Плюс - в захисті екрану, мінус - необхідність кожного разу відкривати чохол, щоб скористатися функціями смартфона. Розмовляти можна із закритою обкладинкою. Для цього на передній панелі є вирізи на рівні розмовних динаміків і мікрофона.

Найпопулярніші чохли формату «книжка»:

-Nillkin Sparkle Series - найтонший шкіряний чохол Nillkin для Vivo Y15;
-Clear View Standing Cover - із дзеркальною обкладинкою і функцією підставки;
-Four-leaf Clover - з візитівки й підставкою.

                                                 Накладки: основні особливості
Кейс формату «накладка» прикриває торці і задню панель смартфона. Через те, що екран залишається у вільному доступі, його потрібно захистити додатковими аксесуарами. Рекомендуємо купувати захисне скло, яке витримує некритичні удари.

Накладки виготовляються з силікону, Термополиуретан, полікарбонату, шкіри та їх поєднань. Трендом є накладки з розжареного скла. Глянцевий поверхню блищить на сонці, ефектно прикрашаючи телефон.
Вгору