Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A04

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Рекомендації щодо вибору чохла для Samsung Galaxy A04

Для Samsung Galaxy A04 купити чохол потрібно не тільки для того, щоб надати цьому смартфону більш привабливого вигляду. Основне завдання аксесуара – захист гаджета від наслідків ударів, подряпин, потертостей та інших ушкоджень. Щоб не помилитися з вибором, слід проаналізувати низку факторів.

Типи конструкцій чохлів

Перше, з чим належить визначитися – це конструкція або форм-фактор аксесуара. Накладка закриває всі частини апарата, крім його дисплея. Такий кейс підійде людям, які активно користуються гаджетом і потребують безперешкодного доступу до його функціоналу. Підійде він і тим, хто хоче виділитись. Адже серед накладок є моделі з різним дизайном і забарвленням. Однак, обираючи модель цього форм-фактора, важливо не забути про покупку загартованого скла для захисту екрану.

Всебічний захист девайсу забезпечують чохли-книжки. Телефон фіксується на задній панелі кейсу та накривається кришкою. Остання може мати магніт або кнопку для запобігання мимовільному відкриттю кейсу. «Книжки» стануть оптимальним вибором для тих, хто носить телефон у кишені чи сумці. Одягненому в такий аксесуар смартфону не страшні ніякі подряпини та забруднення, оскільки він ніяк не стикатиметься з навколишніми предметами. Чохли-книжки мають переважно строгий класичний дизайн.

З чого робляться чохли

На Samsung Galaxy A04 ціна чохла залежить не лише від його конструкції, а й від матеріалу виконання. Кейси робляться переважно з:

  • силікону;
  • термопластичного поліуретану;
  • полікарбонату;
  • шкіри.

Легкі вироби із силікону характеризуються еластичністю, вологостійкістю та амортизаційними властивостями. Вони не вимогливі у догляді, забруднення з їх поверхні легко стираються вологою серветкою.

Моделі з термопластичного поліуретану настільки ж еластичні, як і силіконові аналоги, але щільніші за них. Завдяки цьому вони ефективніше гасять силу удару. Крім того, вони здатні переносити тривалий вплив ультрафіолету, чим не можуть похвалитися вироби із силікону.

Полікарбонат стійкий до подряпин та потертостей. Моделі з цього матеріалу здатні прослужити довго, оскільки вони стійкі до ударів.

Натуральна та синтетична шкіра найчастіше використовується при виробництві «книжок». Шкіряні аксесуари мають приємну на дотик поверхню. Кейси з натуральної шкіри коштують дорого, тому багато покупців віддають перевагу аналогам із синтетичної шкіри, які за характеристиками не поступаються натуральному матеріалу, але коштують дешевше.

Як вибрати дизайн чохла

Вибір зовнішнього вигляду кейсу – справа індивідуальна. Важливо, щоб дизайн обраної моделі відповідав стилю власника. Наприклад:

  • Діловій людині підійде класична модель зі шкіри.
  • Романтичним натурам варто взяти вироби ніжних кольорів.
  • Геймеру підійде варіант з антиковзаючою поверхнею і характерними виступами для зручного утримання девайса в руках.
  • Спортсмену варто взяти аксесуар з антиударними властивостями.

Де замовити чохол Самсунг Галаксі А04

Інтернет магазин Armored пропонує багатий асортимент аксесуарів для смартфонів від відомих брендів. У нас найдемократичніша на Samsung A04 ціна чохла у Києві. Постійним клієнтам пропонуються вигідні знижки, завдяки чому на чохол Самсунг Галаксі А04 ціна в Києві стає ще вигіднішою. Магазин здійснює доставку по всій Україні. Тому можна чохол Самсунг Галаксі А04 купити в Одесі, Тернополі та будь-якому іншому населеному пункті, а не тільки у Києві.

Вгору