Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M20

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для Галаксі М20 - це необхідний аксесуар для захисту вашого смартфона. Оскільки апарат оснащений великим екраном (більше 6-ти дюймів), часом буває складно втримати його в руках. Аксесуар з анти-ковзаючим покриттям - це ефективне рішення проблеми.

Вибираємо зручний і функціональний чохол для Samsung Galaxy M20

Бампер на смартфон можна купити для захисту торців. Щоб уберегти від пошкоджень корпус пристрою, використовуйте чохли в форм-факторах «накладка» або «книжка».

Чохол-накладка прикриває задню панель і боковини корпусу, залишаючи тачскрін, торцеві кнопки, роз'єми, камери у відкритому доступі. Залежно від використовуваного матеріалу накладка може нейтралізувати ковзання, забезпечувати посилений захист кутів, поглинати вібрації, спровоковані ударом. У продажу зустрічаються моделі з додатковими функціями: висувною підставкою, кишенькою для візиток і т.д. Щоб пристрій було захищене з усіх боків, рекомендуємо на додаток до чохла купити захисне скло для екрану.

Чохол-книжка буде одночасно захищати корпус і екран гаджета. Багато моделей таких кейсів трансформуються в підставку, оснащуються декількома кишенями під картки і грошові купюри.

Особливим попитом користується оригінальний чохол Nillkin на смартфон Galaxy M20. Він відрізняється високою якістю і зносостійкість, тому прослужить довгий час. Придбати його можна в інтернет-магазині armored.com.ua. На сторінках онлайн каталогу можна знайти багато корисних товарів для безпечного використання мобільного девайса.

Вгору