Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei Honor 20 / Nova 5T

Інтернет-магазин armored.ua пропонує тільки якісний товар від відомих розробників мобільних аксесуарів. У каталозі ви можете купити чохол на смартфон Honor 20 від виробника Nillkin і продукцію тих брендів, які зовсім недавно з'явилися на ринку, але вже встигли завоювати довіру споживача. Різноманітність товарів дозволяє покупцями з різними фінансовими можливостями купити захисні аксесуари для Хонор 20.

Чохол і захисна плівка Nillkin

Найбільшою популярністю серед покупців користуються товари компанії Ніллкін. Вона вдало поєднує ціну і якість, що дозволяє продукції користуватися попитом.

Фото - смартфон и мобильный телефон Смартфон Honor 20 6/128GB Sapphire Blue (51093VTG)

Торговою маркою був виготовлений чохол-книжка для телефону Хонор, який вважається найтоншим у своєму роді. Йдеться про чохлі серії Sparkle. Його особливість в тому, що фіксатор для смартфона не прикривається шкіряною панеллю, а товщина матеріалу, з якого він виготовлений, всього 1 мм. Чохол Nillkin Sparkle series зберігає габарити смартфона і його ергономіку.

Незважаючи на те, що чохол-книжка всебічно захищає смартфон, рекомендується клеїти на екран захисну плівку. Вона захистить дисплей від подряпин і потертостей.

 

 

Переваги захисних стекол

Альтернативою плівочки для екрану є захисне скло. Воно більш тверде і міцне. Захисне скло для Honor 20 може мати різну ступінь заокруглення країв, кольорову рамку і товщину до 0.33 мм. Якщо на передню панель смартфона доведеться сильного удару, то наявність захисного скла запобігти пошкодженню тачскрін. Скляна поверхня аксесуара може покритися павутиною тріщин, але гострих відколів при цьому не з'явиться. Пошкоджений аксесуар легко видалити одним пластом. Заміна захисного скла обійдеться дешевше, ніж ремонт телефону.

Купити всі необхідні захисні аксесуари в інтернет-магазині Арморед можна з доставкою по Україні.

Немає товарів

Вгору