Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Захисний чохол для смартфона Самсунг Нот 20 Ультра - аксесуар, без якого обійтися не можна. Кейс стане надійним захисником вашого девайса від зовнішніх загроз і його стильним прикрасою.

Який чохол потрібен для захисту смартфона

Якщо ви хочете максимально убезпечити смартфон від механічних пошкоджень і при цьому підкреслити свій статус, то краще купити чохол-книжку зі шкіри. Це може бути не тільки натуральний матеріал. Сучасні аналоги шкіри теж мають розкішний вигляд, але при цьому коштують недорого. Конструкція «книжки» включає в себе задню панель, всередині якої фіксується телефон, і передню обкладинку, що закриває весь екран. Деякі моделі оснащуються магнітної застібкою, кишеньками для зберігання кредитних і візитних карток, можуть трансформуватися в підставку. До недоліків «книжки» слід віднести необхідність відкривати передню кришку кожен раз, коли треба скористатися девайсом.

Альтернатива "книжці" - накладка. Такий чохол для Самсунга Note 20 Ultra відрізняється широким розмаїттям матеріалів, принтів і варіантів забарвлень. Аксесуар надаватися на торці смартфона і прикриває його задню панель. Він не перекриває доступ до екрану, тому користується попитом серед активних користувачів. Але охочим купити чохол для Samsung Galaxy Note 20 Ultra
формату «накладка» слід розуміти, що без покупки захисного скла не обійтися.

Екран теж потрібно захистити

Мінімізувати ризик пошкодження дисплея можна з захисним стёклом твердістю 9H. Аксесуар захистить екран не тільки від подряпин і потертостей, але також від падінь і ударів. Захисне скло для дисплея не спотворює передачу кольору і не зменшує оперативність реакції тачскрін. Деякі моделі мають кольорову рамку, яка робить аксесуар непомітні на екрані.

Вгору