Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Note 20

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Деякі користувачі вважають, що можна обійтися без захисного чохла для смартфона Самсунг Нот 20. Але тоді пристрій постійно буде знаходитися під загрозою, і велика ймовірність, що незабаром на ньому з'являться потертості і подряпини. А в разі неакуратне поводження девайс може бути розбитий. Запобігти цим ситуації дозволить наявність чохла.

Огляд чохлів для ефективного захисту смартфона

Найбільшою популярністю серед покупців користуються кейси формату «книжка» і «накладка».

Перший варіант чохла для Самсунга Ноут 20 має закритий тип конструкції. Щоб отримати доступ до дисплея, досить відкинути убік передню кришку. Для того, щоб чохол не відкрився в невідповідний момент, рекомендуємо купувати "книжки" з магнітною застібкою. Більшість «книжок» трансформується в підставку для комфортного перегляду кінофільмів, спілкування в чаті, перегляду стрічки соціальної мережі.

Якщо купити шкіряний чохол-книжку, то можна гарантувати ефективний захист смартфону від ударів. Але варто врахувати, що доведеться утримувати відкритою передню панель кейса для запису відео і фотографування, а це не завжди зручно.

Активні користувачі смартфонів віддають перевагу накладок, які прикривають тільки задню панель і торці девайса. Максимально ефективний захист гарантує протиударний накладка. Вона виготовлена ​​з Термополиуретан і полікарбонату. Даний захисний чохол для Самсунг Галаксі Ноут 20 варто використовувати разом з екранним протектором.

  

Аксесуари для захисту екрану

Захистити дисплей смартфона може плівка або скло. Матеріал плівки - гнучкий полімер. Він має твердість 3Н за шкалою Мооса, тому здатний захистити дисплей від подряпин, потертостей та інших дрібних ушкоджень. Завдяки кришталевої прозорості і мінімальної товщині плівка не впливає ні на якість передачі зображення, ні на швидкість реакції тачскрін. Але в разі удару або падіння пристрою плівка не зможе зберегти екран цілим. Більш надійний захист може забезпечити захисне скло для дисплея. Воно зроблене з гартованого скла. Його твердість 9H, тому може витримати навіть падіння з 2-метрової висоти. Подряпини, сколи, потертості та інші механічні пошкодження також не будуть страшні екрану, захищеному таким аксесуаром.

Купити чохол для Samsung Galaxy Note 20, а також сумісний з ним протектор для екрану можна в інтернет-магазині armored.com.ua прямо зараз.

Вгору