Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Poco X3 NFC

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для Xiaomi Poco X3 NFC

Зберегти працездатність і первинний вигляд смартфона здатний правильно підібраний кейс. Він захистить гаджет від наслідків падінь, появи на корпусі подряпин, сколів, потертостей. Крім того, цей аксесуар здатний перетворити вид телефону, надавши йому оригінальності. Сьогодні ви можете купити чохол для Xiaomi Poco X3 NFC в будь-якій стилістиці: від суворої класики до гламуру.

Вдало обраний кейс здатний забезпечити і комфорт при експлуатації пристрою. Завдяки захисному аксесуару знижується ризик вислизання смартфона з долоні. Крім того, чохол може мати додаткові функції, наприклад, підставки, гаманця, тримача.

Процес вибору аксесуара вам може здатися складним. Але ми допоможемо вам впоратися з цим завданням - розповімо, як знайти чохол на Poco X3 NFC відповідний вашим вимогам.

Купити чохол для Poco X3 NFC

Є два види кейсів:

  1. Накладки.
  2. "Книжки".

Чохли для Xiaomi Poco X3 NFC формату "накладка" користуються попитом серед активних користувачів, яким важливий швидкий доступ до тачскріну. Накладка закриває собою задню панель і торці смартфона і забезпечує їм надійний захист. Деякі моделі даного форм-фактора здатні частково захищати і дисплей за рахунок спеціальних виступів. Але гарантувати 100-відсоткову безпеку екрану здатне тільки захисне скло, яке краще купувати в комплекті з накладкою.

Чохол-книжка на Xiaomi Poco X3 NFC гарантує смартфону максимальний рівень захисту від зовнішніх загроз. Адже крім задньої панелі він має обкладинку, яка закриває лицьову частину гаджета. Таким чином, забезпечується всебічний захист мобілки від механічних пошкоджень.

"Книжки" можуть перетворюватися в підставки. Завдяки цьому ви зможете комфортно користуватися функціями гаджета, не утримуючи його в долоні. Деякі кейси на обкладинці мають спеціальні кишені для зберігання візиток і пластикових карток.

Як підібрати чохол для Xiaomi Poco X3 NFC

Насамперед треба вирішити, що вам важливіше: захист телефону або його зовнішній вигляд. Якщо на першому місці безпека, то обирайте протиударну накладку або «книжку». А якщо розглядаєте кейс більше, як прикрасу, то зупиніть свій вибір на яскравій накладці з принтами.

Щоб правильно купити чохол на Poco X3 NFC також слід враховувати і особливості матеріалу, з якого зроблено виріб. В основному захисні аксессуари виготовляються з:

  • Силікону. Він ефективно захищає від відколів, подряпин, гасить удари і перешкоджає вислизанню пристрою з рук.
  • Пластику. Вироби з цього матеріалу не вимогливі у догляді, міцні і стійкі до дрібних механічних пошкоджень.
  • Термополіуретану. Моделі з ТПУ славляться здатністю погашати енергію ударів, рівномірно розподіляючи її по всьому аксесуару. Також вони добре захищають від впливу ультрафіолету, температурних перепадів і вологи.
  • Шкіри. Шкіряні вироби чудово захищають від зовнішніх загроз і надають телефону дорогий вигляд. Але через солідну вартість вироби з натуральної шкіри за популярністю значно поступаються аналогам зі шкірозамінника.

Велике значення при виборі має і дизайн моделі. Він повинен відповідати смаковим уподобанням власника. На щастя, на ринку досить варіантів для того, щоб кожен покупець міг знайти те, що йому сподобається. Для дівчат є яскраві моделі з принтами і стразами. Бізнесмени вважають за краще класичні моделі з лаконічним дизайном - такі теж є. Бажаючі захистити девайс, не приховуючи при цьому вигляд пристрою, вибирають чохли для Xiaomi Poco X3 NFC з прозорою поверхнею. Автомобілістам варто звернути увагу на аксесуари, всередину яких вмонтована металева пластина для фіксації до магнітного тримача. Вони дадуть можливість залишити руки вільними під час розмови, а також використовувати апарат в якості мультимедійного центру або навігатора. Для екстремалів, спортсменів і мандрівників підійде протиударний чохол для Поко Х3, здатний зберегти телефон цілим навіть після падіння з висоти.

Де купити чохол для Xiaomi Poco X3 NFC?

Наш інтернет-магазин полегшить пошук відповідного аксесуара. Колекція Armored містить моделі різних форм, кольорів і видів. Комфортна система внутрішнього пошуку дозволяє за пару секунд знаходити потрібний товар, який відповідає всім вашим вимогам. Купити чохол для Ксіомі Поко Х3 можна шляхом заповнення спеціальної форми на сайті або за допомогою телефонного дзвінка менеджеру. Оплата покупки здійснюється через сервіс Приват24, готівкою або банківською картою. Через 1-2 робочих дні з моменту оформлення заявки товар буде у вас. Ми доставляємо продукцію в Київ, Харків, Одесу, Дніпро, Львів та інші міста України.

Вигоди покупки чохлів для смартфонів на Armored

Основні причини замовити аксесуари у нас:

  • Зручний каталог брендової продукції, який постійно оновлюється.
  • Професійні консультації.
  • Легкість і зручність оплати.
  • Просте оформлення замовлення.
  • Демократичні ціни.
  • Оперативна доставка по Україні.

Не відмовляйте собі в задоволенні стати володарем якісного аксесуара - оформите замовлення зараз!

Вгору