Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для OnePlus 7

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Інтернет-магазин Арморед пропонує вибрати чохол для OnePlus 7. Цей аксесуар значно подовжить термін експлуатації вашого смартфона. Кейс захистить смартфон від подряпин, тріщин і забруднень. Знайти оптимальний варіант на кожен день допоможуть наші поради.

Рекомендації по вибору чохла

Чохол-книжка для телефону Оне Плюс 7 купують любителі шкіряних аксесуарів і практичних речей. Кейс призначений для однаково ефективного захисту корпусу та екрану. М'яка обкладинка амортизує удари, перешкоджає ковзанню апарату в руках користувача. Спеціальна конструкція трансформується в підставку, можлива наявність кишень для зберігання візиток і банківських карт.

Броньований протиударний чохол - це знахідка для активних людей. Хто не сидить на місці, а постійно перебуває в русі, може випадково упустити телефон. Смартфон не отримає ушкоджень, якщо буде перебувати в TPU чохлі з полікарбонатними вставками. Полікарбонат - це ударостійкий пластик, який в поєднанні з термопластичних поліуретаном поглинає негативні вібрації при падінні смартфона.

Молоді рекомендуємо звернути увагу на асортимент накладок нашого магазину. Різний однотонні забарвлення, красиві принти та візерунки, цікаві поєднання матеріалів і фактур - вибрати є з чого. Доповнити кейс-накладку може захисне скло для OnePlus 7.

 

Вибираємо захист для екрану

 

На сайті armored.com.ua представлені скляні протектори з різним ступенем заокруглення країв, з кольоровими рамками і без них. 3D скла покривають весь екран, не залишаючи зазорів по краях. Наявність кольорового обрамлення в тон корпусу смартфона гарантує, що аксесуар не буде помітний неозброєним оком.

Неймовірна тонкість матеріалу (0.2-0.3 мм) не позначається на ефективності роботи тачскрін. І в той же час її досить, щоб захистити екран від ударів.

Замовити повний комплект захисних аксесуарів для OenPlus 7 можна з доставкою в будь-яке місто України або самовивозом в місті Київ.

Вгору