Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Mi Note 10

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Купити чохол на Xiaomi Mi Note 10 потрібно з двох причин. Перша з них - захист девайса від подряпин, потертостей і забруднень. Друга - зміна зовнішнього вигляду смартфона.

                                       Чохли для ефективного захисту
Кращими захисними аксесуарами для телефону Сяомі Мі Ноут 10 є чохол-книжка і протиударний чохол формату «накладка».

Шкіряний чохол-книжка прикриває смартфон з усіх боків. Девайс поміщається в силіконовий або пластиковий фіксатор, а його екран закривається обкладинкою безмагнитная способом або за допомогою застібки на магніті. «Книжка» захистить телефон при носінні його в кишені або сумці з іншими речами.

Крім ефективного захисту, деякі чохли-книжки пропонують ряд додаткових функцій:
  • подставки;
  • кошелька;
  • карманного зеркальца.
TPU + PC протиударний чохол вибирають ті користувачі, яким потрібен швидкий доступ до інформації на екрані. Формат «накладка» передбачає надійний захист торців і задній панелі смартфона, а також частковий захист дисплея за рахунок виступаючого бортика. 
Деякі чохли-накладки багатофункціональні: мають кільце-тримач, висувну підставку, металеву пластину для фіксації смартфона на магнітному Автодержатель.

Огляд модних чохлів
Сьогодні в тренді скляні чохли. Їх основа виконана з Термополиуретан, який ефективно амортизує удари. Верхня кришка виготовлена ​​з розжареного скла. На глянсову поверхню наноситься красивий принт, іноді він люмінесцентний. З таким аксесуаром можна стати 
об'єктом уваги на будь-якій вечірці.

У моді вже кілька сезонів залишається захисний чохол Nillkin серії Sparkle. Це найтонша «книжка», яка має гарну мерехтливу на сонці обкладинку.
ТОП-3 закриває Art Case. Чохол-книжка прикрасить смартфон і підвищить рівень комфорту при його використанні. Гарний візерунок робить шкіряний аксесуар ще більш елегантним і стильним. Функція підставки дозволяє розміщувати гаджет на горизонтальній поверхні 
для зручного перегляду фільмів і спілкування по відеозв'язку. Виграшним є наявність кишень під візитки і ремінець на зап'ясті для надійної фіксації смартфона в руці.

 
Вгору