Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Apple iPad Mini 5

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для iPad Mini 5 - планшет під надійним захистом
Планшет - це мініатюрний пристрій має незвичайний списком переваг і функцій, з якими він з легкістю справляється. Важливо, щоб девайс завжди був у безпеці, для цього буде потрібно набір спеціальних аксесуарів. Звичайно ж, спершу слід купити чохол для iPad Mini 5. Найкраще для планшета підходить книжка - чохол, який захищає від пошкоджень всі частини корпусу і дисплея. Шкіряна обкладинка такого аксесуара шкіряна, буває з натурального або синтетичного матеріалу. Вона гасить вібрації, викликані падіннями, ударами смартфона. Чохол-книжка м'який, його просто приємно тримати в руках. Часто цей аксесуар трансформер - швидко і легко перетворюється в підставку. При проходженні чергового рівня складної гри, читанні книги, спілкування в відео-чаті не доведеться притримувати девайс в руках. Дуже цінно, коли чохол оригінальний по сумісності з планшетом, тому що так доступ до всіх функцій залишається швидким і вільним. Щоб знайти потрібні відомості в інтернеті, написати есе в офісному додатку і т.п., не доведеться витягувати девайс з чохла. На книжку схожий чохол-фліп, правда, його обкладинка відкривається по-іншому, відкидається вниз, а не вбік. Такий аксесуар вважається оптимальним для використання прямо на ходу. Безумовно, можна вибрати накладку або бампер, але аксесуар такого типу не буде захищати такий масивний девайс в повній мірі.

Купити чохол для iPad Mini 5, а що робити з екраном?
Ми вже з'ясували, що не всякий чохол для iPad Mini 5 захищає від пошкоджень і сенсорний дисплей. В цьому випадку доведеться вибрати ще й екранний протектор - полімерну плівку або скло. Яке відмінність між ними? Скло міцніше, в 3 рази, його щільність дорівнює 9Н. такий аксесуар витримує сильні удари і падіння апарата, не розбиваючись на гострі частини як звичайне скло. Воно загартоване за тією ж технологією, що і машинні скла, тому при руйнуванні з'явиться сітка тріщин, що видаляється цілим пластом. Скло кріпиться на клейку основу, в той час як плівка електростатикою. По фактурі плівка буває 2 типів: матовою / глянсовою, а протектор лише прозорим. Обидва аксесуара не заважають зручною роботі: чутливість сенсора і барвистість передачі будь-якої картинки, відео зберігається.

Корисні аксесуари для iPad Mini 5
Раз працювати з пристроєм стало безпечніше, в разі, якщо у вас є хороший чохол, настав час подбати про комфорт і продуктивності робочого процесу. Особливі аксесуари для iPad Mini 5 покращують гаджет, діляться на групи в залежності від виконуваної функції. Скажімо, для цінителів мобільного фото знадобиться лінза на об'єктив камери, вона створить незвичайний ефект навіть на найпростішій фотографії. Зовнішній акумулятор використовують, щоб зберігати важливу, але не помістяться на девайс інформацію. Підставка знадобиться для фіксації апарату на робочому столі, якщо такою функцією не володіє чохол для нього. АЗП зарядить гаджет від автопрікурівателя, а автодержатель закріпить його в стійкій позиції в салоні машини. Зробіть планшет краще!

Вгору