Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A30

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Samsung Galaxy A30 має гарний глянцевий корпус. Для збереження зовнішнього вигляду смартфона, потрібно купити чохол для А30, який в свою чергу захистить корпус від подряпин і потертостей.

Кращі варіанти для захисту смартфона


У каталозі інтернет-магазину Арморед представлені чохли-книжки, накладки, бампера. Кожна конструкція по-різному виконує захисні функції. «Книжки» з усіх боків захищають девайс, накладки - задню панель і бічні грані, бампер - тільки торці.

Шкіряний чохол для Samsung Galaxy A30 формату «книжка» виглядає солідно, він впишеться в діловий образ господаря і підкреслить його статус. Неважливо в виробництві була використана штучна або натуральна шкіра, в будь-якому випадку такий чохол перешкоджає ковзанню смартфона в руках користувача, амортизує удари, захистить гаджет від подряпин, відколів, потертостей.

Захисне скло і оригінальний чохол Nillkin на Samsung


В інтернет-магазині Арморед представлені супутні товари від різних виробників. Але особливою популярністю користуються аксесуари TM Nillkin. Компанія випускає захисні чохли, плівки, скла і не тільки. Якщо вам потрібна якісна захисне скло для екрану Галаксі А30, то зверніть увагу на продукцію лінійки Anti-Explosion Glass Screen.
Скляні протектори компанії Ніллкін витримують незначні удари, захищають крихкий сенсор від подряпин, відколів, потертостей. Комплектується таке скло парою серветок, які дозволяють підготувати поверхню екрану до застосування захисного аксесуара і подальшого догляду за ним.
Серед популярних чохлів компанії Ніллкін можна виділити лінійки: Matte, Sparkle, Qin. Придбати їх можна в інтернет-магазині Арморед з доставкою по Україні та оплатою післяплатою.

Вгору