Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A22 4G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як купити недорогий та надійний чохол

Смартфон Galaxy A22 має безрамковий екран з діагоналлю 6.4 дюйма, 4 камери на задній кришці та крихкий пластиковий корпус. Щоб для Samsung А22 чохол купити, потрібно враховувати багато факторів. Основне призначення аксесуарів – уберегти смартфон від зовнішніх пошкоджень, але вони також мають декоративні функції. Молодь часто воліє вибирати чохли, виходячи з їхнього зовнішнього вигляду. Розглянемо, як вибрати аксесуар, який буде не лише надійним, а й гарним.

Практичні види чохлів

Накладка – аксесуар, що кріпиться на бічних гранях телефону та закриває задню кришку пристрою. При цьому екран залишається незахищеним, тому чохол часто купується в комбінації із захисним склом для дисплея. Власники накладок виділяють такі переваги конструкції:

  • невисоку ціну;
  • можливість вибору кольорів та текстур;
  • простоту заміни.

Альтернативою накладок є «книжки». Їх конструкція має панель, яка відкидається, що робить їх візуально схожими на записні книги. Передня кришка може фіксуватись за допомогою спеціального магніту або безмагнітним способом.

Більшість «книжок» виготовлені з недорогого екошкіри, але є моделі з натурального матеріалу. Останній тип сировини коштує дорожче, що суттєво впливає на вартість виробу. Найчастіше «книжкам» віддають перевагу люди старше 30 років і тим, хто дотримується ділового стилю в одязі.

Популярні матеріали чохлів

Найдешевші моделі накладок виконуються із гнучкого силікону. На нього легко наносити фарбу чи зображення. Силікон відмінно прилягає до меж пристрою, є стійким до деформації та ефективно протистоїть ковзанням. За рахунок недорогої ціни деякі власники телефонів купують кілька силіконових чохлів різних дизайнів. Прозорий, яскравий, строгий, з принтом – у наявності моделі на різні випадки життя.

Також на Samsung Galaxy A22 4G чохол можна купити з інших матеріалів:

  • Поліуретан. Нагадує силікон, але набагато щільніше за нього, тому ефективно пом'якшує удари.
  • Полікарбонат. Удароміцний пластик, який відрізняється довговічністю та витривалістю.
  • Шкіра. Дорогий та стильний матеріал з фактурною поверхнею, яка стійка до ковзань та відбитків.
  • Екошкіра. Практична та дешева заміна натуральної шкіри. Виготовляється на основі поліуретану, який надає матеріалу амортизаційних властивостей та витривалості.

Люди, які цінують надійність та високий ступінь захисту, часто вибирають чохли, виконані з кількох матеріалів. Найбільш популярне поєднання – гнучкий термополіуретан та жорсткий полікарбонат. Візуально смартфон стає громіздким у такій броні, проте це гарантує високий ступінь захисту.

Додаткові функції чохлів

У продажу є моделі класичної форми, так і незвичайні аксесуари з «фішками». У конструкції часто передбачені підставки, кишені для зберігання грошей та пластикових карток, кріплення для магнітних автотримачів. На окрему увагу заслуговують моделі зі шторкою для камери, які дозволять захистити великий фотомодуль.

Де чохол Galaxy A22 4G купити дешево

В інтернет-магазині Armored представлено широкий асортимент мобільних аксесуарів. У каталозі представлені чохли популярних брендів, захисне скло та плівки, навушники, повербанки, Bluetooth-колонки та інші супутні товари. Оформляйте покупку онлайн або за телефоном. Зручний каталог та професійні консультанти допоможуть швидко зробити вибір. Замовлення доставляються Україною в стислий термін.

Вгору