Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Mi 10

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Купуйте чохол і захисне скло на смартфон Сяомi Мі 10 в інтернет-магазині armored.com.ua з доставкою, і на протязі 1-2 днів ваш гаджет стане всебічно захищеним.



                                                       Як вибирати захисне скло

Все захисне скло виготовляються з прозорого матеріалу твердістю 9H. Відрізнятися може товщина (від 0.2 до 0.33 мм). Ще помітний принцип фіксації: клейка основа, рідкий клей, електростатика. Протектор з розжареного скла гарантує захист від подряпин, відколів,
потертостей, а також ударів. Якщо купити захисну плівку для Xiaomi Mi 10 з твердістю 3H, то розраховувати на те, що екран буде жити після падіння, не доводиться.

Вибираючи скло, зверніть увагу на ступінь заокруглення його країв. Якщо він понад 3D, тоді протектор покриє всю фронтальну панель і не залишить зазорів. Для того, щоб аксесуар був непомітний на екрані, рекомендуємо купувати моделі з кольоровою рамкою.

                                                             Як вибирати чохол
Захисний чохол для Xiaomi Mi 10 випускається в двох форматах: «книжка» і накладка. Купити чохол книжку рекомендуємо тим, хто носить телефон в сумці з іншими предметами і при цьому не використовує захисне скло. Найбільш популярні моделі «книжок»:

- захисний чохол Nillkin Sparkle Series;
- чохол Four-leaf Clover з візитниці;
- чохол-книжка Clear View Standing Cover.
Накладка - більш компактний варіант захисту смартфона. Вона використовується разом зі склом для екрану, щоб гаджет був всебічно захищений. Серед накладок особливою популярністю користуються серії:
- Nillkin Matte з полікарбонату;
- Ultrathin Series з прозорого Термополиуретан.
Особливий попит спостерігається на міцні чохли з комбінації полікарбонату і Термополиуретан серії Transformer.

Замовити вподобаний кейс можна в робочі години за телефонами або на нашому сайті в будь-який час.

 

Вгору