Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S21

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чому важливо купити чохол


Використання смартфона без чохла рано чи пізно призведе до появи на його корпусі подряпин, відколів і потертостей. Захистити телефон від пошкоджень і надовго зберегти його привабливий вигляд під силу тільки чохла. Ми допоможемо правильно вибрати цей захисний аксесуар в нашому інтернет-магазині.

Які функції повинен виконувати чохол


Основне завдання - захист девайса від механічних пошкоджень. Кожен день пристрій стикається зі всілякими поверхнями, здатними залишити на корпусі потертості і подряпини. Чохол бере на себе атаки гострими предметами і всілякі забруднення.

Також захисний кейс повинен забезпечувати зручність при експлуатації девайса. Правильно підібраний чохол для Samsung Galaxy S21 не повинен заважати, наприклад, використання навушників або зарядного пристрою. Саме тому для кожної моделі смартфона виробники випускають сумісні з нею чохли.

Нарешті, даний аксесуар покликаний підкреслити стиль та індивідуальність власника. У нашому магазині можна за доступною ціною замовити кейс, який підійде під діловий стиль одягу, для повсякденного використання або для окремих випадків.

З чого роблять чохли на телефон


Для виготовлення даних аксесуарів застосовуються різні матеріали, але в основному використовується:

- Пластик. Виконані з цього матеріалу аксесуари відрізняються стійкістю до температурних перепадів, тріщин і сколів. Вони приємні на дотик і мають антистатичні властивості, що не дає пилу накопичуватися на кейсі.
- Силікон і термопластичний поліуретан. Чохли з цих матеріалів щільно прилягають до смартфону і комфортно лежать в долоні. Вони не вислизають з рук і здатні акумулювати вібрацію, спровоковану падінням пристрою.
- Кожезам і шкіра. Натуральна шкіра є дорогим і стильним матеріалом, застосовуваним для створення моделей преміум-класу. Менш дорогі аксесуари робляться з кожезама, який виглядає не менш привабливо. Завдяки своїй міцності шкіряні кейси здатні захистити смартфон від всіх типів ушкоджень, включаючи навіть падіння з 2-метрової висоти.


Поширені види чохлів для телефону


Існує два види:

1. Чохол-книжка;
2. Накладка.
«Книжки» складаються з обкладинки та фіксатора, в якому кріпиться смартфон. Кейс цього форм-фактора здатний забезпечити всебічний захист пристрою, коли той лежить в кишені або сумці з іншими предметами. Деякі моделі мають відділення для зберігання готівки, банківських і пластикових карт. Більшість «книжок» має класичний стиль. Стриманий дизайн виробу підкреслить стиль власника.

Накладка розрахована на захист бічних граней і задній панелі телефону. Чохол для Samsung Galaxy S21 цього форм-фактора стане оптимальним вибором для тих, хто вважає за краще часто міняти вигляд гаджета. Адже жоден інший тип захисних аксесуарів не може похвалитися таким же розмаїттям принтів, кольорів, варіантів дизайну. Більшість накладок не збільшують телефон в розмірах. Виняток становлять протиударні чохли, які досить габаритні. Деякі кейси здатні виконувати додаткові функції. Наприклад, є накладки, на задній панелі яких є металева пластина для кріплення девайса до магнітного Автодержатель або кільце держатель. За допомогою останнього можна не тільки зафіксувати девайс в долоні, а й трансформувати аксесуар в підставку.

Наш сайт чохлів пропонує величезний асортимент аксесуарів для мобільних пристроїв. Причому у нас можна придбати їх недорого, оскільки ми напряму співпрацюємо з виробниками. Ввічливі консультанти допоможуть зробити правильний вибір. Оплата може проводитися у готівковій або безготівковій формі. Доставка товару здійснюється по всій країні.

Вгору