Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Samsung Galaxy A04e

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як підібрати чохол для Samsung Galaxy A04E

Для Samsung Galaxy A04E купити чохол необхідно для того, щоб уберегти його від подряпин, ударів, сколів та інших ушкоджень. Крім того, цей аксесуар здатний виконувати декоративну функцію, надаючи гаджету індивідуальність та оригінальність.

Які існують види чохлів

Тим, хто бажає отримати для девайса максимальний захист, потрібно вибрати чохол-книжку. Завдяки конструкції сендвіч він здатний запобігти появі дефектів на передній і задній панелі, а також боковинах пристрою. «Книжки» здатні трансформуватися у підставку, що робить перегляд фільмів та читання книг комфортним. Дизайн їх дуже різноманітний, але більшість виконана в класичному стилі.

Накладки закривають задню та бічні частини апарату. Вони бувають як тонкими, що зберігають початкову ергономіку гаджета, так і потужними протиударними. Останні підійдуть для використання девайса в екстремальних умовах, наприклад, під час занять спортом, походів або подорожей. Особливістю накладок є їхня різноманітність. Серед них є моделі на всі смаки: однотонні, з малюнками та написами, блискітками та ін. Це робить їх оптимальним варіантом для тих, хто бажає зробити смартфон оригінальним.

Поради щодо вибору чохла

Щоб не помилитися з вибором кейсу, важливо враховувати не лише його форм-фактор, а й такі параметри:

  • матеріал виконання;
  • зовнішній вигляд;
  • додаткові можливості.

Найпопулярнішим матеріалом для створення аксесуарів є силікон. Він характеризується пластичністю та здатністю амортизувати удари, проте при тривалому знаходженні на сонці набуває жовтого відтінку. Пластикові аксесуари жорсткі, тому ефективно захищають від гострих предметів. Шкіряні кейси мінімізують ковзання пристрою в руках користувача. Вироби зі шкірозамінника мають той же набір властивостей, що і моделі з натуральної шкіри, але коштують дешевше за них.

Дизайн виробу слід підбирати під стиль одягу. На тлі спортивної форми добре виглядатиме протиударний кейс або накладка зі сміливим малюнком. Шкіряна книжка органічно доповнить діловий стиль. Завершеність образу вихідного дня додасть яскрава накладка з оригінальним принтом.

Чохли з додатковими можливостями можуть спростити експлуатацію гаджета. Наприклад, аксесуари з металевою пластиною для фіксації на магнітному автотримачі здатні перетворити телефон на навігатор. Кейс із кишенями стане альтернативою гаманцю. Накладка з кільцем-тримачем забезпечить надійне утримання девайса в руці.

Для Samsung Galaxy A04E ціна чохла також є важливим параметром, який важливо враховувати при виборі. Вартість виробу залежить як від матеріалу та форм-фактора, так і від його виробника. Продукція відомих брендів, таких, наприклад, як Nillkin коштує трохи дорожче за продукти інших виробників, проте вона на порядок якісніша.

Переваги покупки у магазині Armored

В інтернет-магазині Armored можна знайти аксесуари на будь-який смак. В онлайн каталозі представлені різні моделі чохлів, які захистять гаджет від пошкоджень та підкреслять індивідуальність власника. У картці кожного товару вказано не тільки на чохол Самсунг Галаксі А04Е ціна в Києві та інших містах, але й його докладні характеристики та фотографії з різних ракурсів. Система фільтрів дозволяє швидко знаходити оптимальний варіант, а найдоступніша на Samsung A04E ціна чохла робить покупку не тільки приємною, але і вигідною. Завдяки доставці по Україні можна чохол Самсунг Галаксі А04Е купити в Одесі, Львові та будь-якому іншому населеному пункті України.

Вгору